xarpet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bence torent yerine orjina ürün alınız derim..
bence torent yerine orjina ürün alınız derim..
böyle bir şey imkansızPi'nin Yaşamı ne zaman düşer acaba. Yoksa düştü mü
Kat.ph adında bir site keşfettim. Film, sinemaya çıkmadan önceki gece torrent'e düşebildiği söyleniyor. Var mı böyle bir ihtimal?
torrent almıyoz ki biz.
oda torrent demiyor torent diyor![]()
3 saat bekle, 9 gb boyutunda film indir, rusça çıksın sil. :hammer:
(cloud atlas)
Dikkat etseydin :d
Cloud.Atlas.2012.720p.BluRay.x264-xiaofriend.
İNG.
iki kere darkness sağ olsun üye oldumBTN(Broadcasthe.net) 21 Aralık günü power user ve üstü rütbelere davetiye gönderimini açacak. Lumen store'dan davetiye alınıp 24 saat içinde gönderme koşulu var. Power user seviyesi altı kullanıcılar da davetiye alabilir ama gönderemez.
iki kere darkness sağ olsun üye oldum
ilkini çok aktif kullandım 250 gb küsür uploadım vardı 2 sene önce ancak üniversite dolayısı ile giriş yapmayınca banlanmıştım.
diğerinde de fake uploaddan banlamışlar ki şuana kadar hiç kullanmadığım yöntemdir.
freshon yeterli olsa da BTN nin yeri ayrı![]()
niye siliyosun ses dosyası indir.zamunda da yok :S
iki kere darkness sağ olsun üye oldum
ilkini çok aktif kullandım 250 gb küsür uploadım vardı 2 sene önce ancak üniversite dolayısı ile giriş yapmayınca banlanmıştım.
diğerinde de fake uploaddan banlamışlar ki şuana kadar hiç kullanmadığım yöntemdir.
freshon yeterli olsa da BTN nin yeri ayrı![]()
Vayy Fakeci![]()
yapma hocam kullanmadımVayy Fakeci![]()
bilgim yoktu dikkat ederim bir fırsat geçerse elimeTorrent açıkken ip değiştiyse bu nedenle fake diye banlanabilir mi? Ben mesela ne zaman hotspot,ultrasurf tarzı birşey açarsam öncesinde programı kapatırım.
Torrent açıkken ip değiştiyse bu nedenle fake diye banlanabilir mi? Ben mesela ne zaman hotspot,ultrasurf tarzı birşey açarsam öncesinde programı kapatırım.
http://divxplanet.com/sub/m/38011/Piece.html [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] hocam şu dizi için bu el atsanuzak doğu senin işin.
teşekkürler o kadar aradım bulamadım dün gece
Adaylığını tehlikeye atıyorsun ayağın kayabilir her anYok bence terapiye git.![]()