Torrent Gündemi - Popüler Torrentler

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Torrenti eklerken görebilirsin.

17jFj.png

Veya torrent sayfasındaki " Files " a tıklaman yeterli.

xheEA.png

zEF5T.png

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Beyler indirdiğimiz dosyanın "rar" olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Tek tek dosya çıkartmayla uğraşıyorum.:cursing:
ilk parta gelip bu klasöre çıkar dersen sırayla çıkarır hocam neden tek tek uğraşıyorsun ki ? :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Trancetraffic 2 Ocak'a kadar freeleech.

MERRY CHRISTMAS !!
FREELEECH: ON

TranceTraffic and staff would like to wish everyone a Merry Christmas, a safe new years and hope everyone has a great holiday with their family and friends.

Freeleech has been enabled until January 2nd, 2013 - so load up all your torrents, start leeching, and have a safe new years party!

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Dredd 3D 2012 720p BluRay x264 SPARKS

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
SceneAccess tüm üyelerine noel hediyesi yıl sonuna kadar kullanımlık bonus davetiye vermiş.

bitmetv veya filelist.ro davetiyesine takas yaparım :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
1 adet scc verebilirim duruma göre sayısı artabilir takas falan yok. Doğru düzgün yabancı sitelerden 3 profil linki gönderin ratio ve upload miktarlarına göre eğer beğenirsem mailinizi isterim.

Seedbox varsa güncel bir resim de eklerseniz sizin açınızdan daha iyi olur.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
House.At.The.End.Of.The.Street.2012.BDRip.XviD-SPARKS

korku türünü sevenlerin ilgisini çekebilir

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
HD-Space kutusu açılmış [MENTION=38650]zoki[/MENTION].

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
nCore davetiye sistemi açılmış.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bana da vere vere 5000 puan bonus vermiş adiler. :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
cosa nostra (CN) yeniden açılmış ve titizlikle üye alımlarına başlamış.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Adresi verebılır mısın ?

malesef o iş öyle olmuyor bu site için. site yöneticilerinden birini herhangi forum, yada torrent sitesinde yakalayıp (kendileri konu açıyorlar) onlardan davetiye için uygulama linki istiyorsun. sana gönderiyorlar bu linki ve sen gerekli bilgileri ve isteklerini cevapladıktan sonra ortalama 1 -1,5 seni incelemeye alıyorlar(bu sürede ne yaptıklarını bende bilmiyorum açıklamaları bu şekilde)

tüm bu süreçten sonra seni uygun görürlerse üyeliğini onaylıyorlar.

adamlar torrent tarikatı kurmuş bir nevi. :) sitelerinin tanıtım konularına bile ulaşmak çok zor.

awesome hd forumda var bir tane bu yöneticilerden. üyeliğin varsa adamla irtibata geçebilirsin.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
malesef o iş öyle olmuyor bu site için. site yöneticilerinden birini herhangi forum, yada torrent sitesinde yakalayıp (kendileri konu açıyorlar) onlardan davetiye için uygulama linki istiyorsun. sana gönderiyorlar bu linki ve sen gerekli bilgileri ve isteklerini cevapladıktan sonra ortalama 1 -1,5 seni incelemeye alıyorlar(bu sürede ne yaptıklarını bende bilmiyorum açıklamaları bu şekilde)

tüm bu süreçten sonra seni uygun görürlerse üyeliğini onaylıyorlar.

adamlar torrent tarikatı kurmuş bir nevi. :) sitelerinin tanıtım konularına bile ulaşmak çok zor.

awesome hd forumda var bir tane bu yöneticilerden. üyeliğin varsa adamla irtibata geçebilirsin.
Senden üyelık için adres istemedım. Benım bıldıgım kadarıyla hala kapalı. Sitenın nin genel adresını verebılır mısın demıstım.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Senden üyelık için adres istemedım. Benım bıldıgım kadarıyla hala kapalı. Sitenın nin genel adresını verebılır mısın demıstım.

işte bende onu anlatmaya çalıştım olmadı demekki. tane tane gideyim

http://cn-apps.com/ bu adres davetiye istemek için uygulama adresi. bu adress dışında site ilgili dışarı bir bilgi sızdırmıyorlar. sızdıranıda tespit ederlerse siteden atıyorlar.

kaldı ki bu adrese girersen davetiye uygulamasının kapandığı uyarısı ile karşı karşıya kalacaksın. çünkü senin öncelikle yöneticelerle irtibata geçip davetiye uygulaması için çalışan link istemen lazım. uygun bulunur siteye üye olursan sitenin login sayfasının adresini mailine gönderiyorlar.

ben bu sitenin üyesi değilim. açıkçası ilgimi de çekmiyor. fakat sitenin kapalı olduğunu düşünüyorsan diyeceğim şu ki awesome hd forumunda yönetici unlimited davetiye dağıtıyor ve konu aktif.

yine başka bir davetiye forumunda da konu aktif. üyeliği etkinleşen olan taze üyeler var konuya cevap yazan. ben buradan yola çıkarak sitenin açık olduğunu bildirdim.

maksat ilgilenenlere faydası olsun.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
işte bende onu anlatmaya çalıştım olmadı demekki. tane tane gideyim

http://cn-apps.com/ bu adres davetiye istemek için uygulama adresi. bu adress dışında site ilgili dışarı bir bilgi sızdırmıyorlar. sızdıranıda tespit ederlerse siteden atıyorlar.

kaldı ki bu adrese girersen davetiye uygulamasının kapandığı uyarısı ile karşı karşıya kalacaksın. çünkü senin öncelikle yöneticelerle irtibata geçip davetiye uygulaması için çalışan link istemen lazım. uygun bulunur siteye üye olursan sitenin login sayfasının adresini mailine gönderiyorlar.

ben bu sitenin üyesi değilim. açıkçası ilgimi de çekmiyor. fakat sitenin kapalı olduğunu düşünüyorsan diyeceğim şu ki awesome hd forumunda yönetici unlimited davetiye dağıtıyor ve konu aktif.

yine başka bir davetiye forumunda da konu aktif. üyeliği etkinleşen olan taze üyeler var konuya cevap yazan. ben buradan yola çıkarak sitenin açık olduğunu bildirdim.

maksat ilgilenenlere faydası olsun.

Teşekkürler

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
RUROUNI KENSHIN.2012.BDRip.576p.x264.AAC [JP Sub]

okey.gif

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Lock.Stock.and.Two.Smoking.Barrels.1998.MULTi.COMPLETE.BLURAY-USELESS 31.86 GB

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Torrenti bulan PM atsın, güzel film :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Film japon filmi mi? Kath.ph de buldum bir tanede o mu değil mi emin olamadım? İstiyorsan pm atam [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Arena-tr, Asiatorrents, Leechturk'te yüklü.

Alt yazısı 1 hafta içerisinde çıkar büyük ihtimal.