"torrentleech.org" üyesi olup da indirme/gönderme oranını (ratio) yüksek tutabilen varsa bunu nasıl başardığını bana açıklayabilir mi?
A sitesinden indirip B sitesine upload et.
Google'da cross-seed diye arat.
İndirdiğim dizileri cross-seed yapayım diyorum torrentleech'e ama adamlar hep rarlı paylaşıyorlar. Lanet olsun dedim ya torrentleech'e de, hesap var ama hiç kullanmadım şimdiye kadar.
Peki aynı dosyayı indirdik diyelim bu aynı dosyayı birden fazla siteye aynı anda gönderebilirmiyiz?Öyle bir olay varmı?Torrentdayda bulabilirsin, hatta daha önce düşüyor buraya .
Peki aynı dosyayı indirdik diyelim bu aynı dosyayı birden fazla siteye aynı anda gönderebilirmiyiz?Öyle bir olay varmı?
Çok iyimiş o zamanGönderirsin.
Çok iyimiş o zamansağol.
Denedim gönderiyor.gönderemezsin göndermen için dosya isminde oynama yapman lagzım yani dosyayı kopyalican kopya dosyanın ismini degiştircen o şekilde olur ancak
--- Mesaj Güncellendi ---
bu arada konuyu acan arkadas ref5 haricinde baska bir torrent sitesi davetiyen varsa mt_madboy@hotmail.com adresi ekle turktorret.biz ile takaslarız![]()
davetiyem yok ama hiç kullanmadığım birtane zamunda hesabım var turktorret.biz karşılığında devredebilirimgönderemezsin göndermen için dosya isminde oynama yapman lagzım yani dosyayı kopyalican kopya dosyanın ismini degiştircen o şekilde olur ancak
--- Mesaj Güncellendi ---
bu arada konuyu acan arkadas ref5 haricinde baska bir torrent sitesi davetiyen varsa mt_madboy@hotmail.com adresi ekle turktorret.biz ile takaslarız![]()
dostum orda yazan adresi ekle takas işlemini gerceklestirelim...davetiyem yok ama hiç kullanmadığım birtane zamunda hesabım var turktorret.biz karşılığında devredebilirim