Toplama pc yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA
ASUS Rampage IV Extreme/BATTLEFIELD 3 İntel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) Anakart
INTEL Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB Önbellek İşlemci
XIGMATEK BALDER INTEL LGA775/1156/1366 & AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Arkadaslar yukarıda yazanları kesinlikle alıcam lütfen yukarısı ıcn Gereksız yere yorum yapılmasın asagıda yazıcaklarımda bana yardımcı olmanız.
Şunuda belirtiyim elımde suan ekran var bu konuda da sıkıntım yok.

1 ) Ekran kartı olarak ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı
bunu dusunuyorum benı 5 yıl ıdare edıcek ozelllıkle 1920*1080 de oyunları kasmadan donmadan acıcak.Eğer bu fiyata uygun baska bir tavsiyeniz varsa lütfen yazın .

2)OCZ 240GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma/520MB Yazma) Arkadaskar 120 gb olanı yetmez dedım ve bunda karar verdim sımdı bu donanım hakkında goruslerınız alalım. benım alıcagım donanım bu kesın olarak kanaat getırmıs bulunuyorum. fiyat konusunda da pek sıkıntı olmucak uygun bı fıyata toplatıcam bı yakınıma gelıs fıyatına .... sımdı yorumları yazmaya başlayın bakalım :biggrin::biggrin::biggrin:

--- Mesaj Güncellendi ---

kimse yokmu yaaaaaa :(:(:(

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kurduğun sistem güzel ve uyumlu. ancak oyun için soket 2011 sistem fazla gelir. onun yerine soket 1155 soket i7 2600K veya i5 2500K ve yanına Z68 çipset anakart oyunlarda sana yukarıda yazdığın sistemle aynı verimi verir. gereksiz masraftan kurtulursun. yok eğer oyun yanında profesyonel grafik ve çizim yazılımı da kullanacaksan orası başka.

ayrıca işlemci, anakart ve kasaya bu kadar para yatırıp oyun için 560Ti gibi bir model seçmek olmamış. bu sisteme en az GTX 570 veya AMD 2 gb 6950 modeli olması lazım. aksi durumda ferrari kasasının içine ford motoru takmış olursun. işini yine görür ancak seni uzun süre götürmez. oyunlarda en önemli donanım ekran kartıdır. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Arkadaşlar acil yardımcı olun
Asus Rampage Extreme 4 anakart üzerine eski sistemimde kullandığım Asus GTX 570 Kartımı
(3 slot kaplayan diretxcu)takıp windows 7 PRO 64 Bit kurup anakartın driverlerini ve diğer tüm yardımcı programları kurup sorunsuz çalıştırabiliyorken

sıra ekran kartı driverini kurmaya geldiğinde nvidia nın son sürümü yada kartın içinden çıkan cd deki sürüm
ü yüklendiğinde mavi ekran hatası cıkıyor hata okunamayacak kadar kısa süre gözüküyor
Mavi ekran sorununu hallettim bu seferde windows başlatılıyor yazısından hemen sonra ekran kararıyor ve bir süre sonra reset atıyor makine
çözüm önerilerinizi acil bekliyorum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]