Toplama Bilgisayar Yardımı

selinalaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Grafik tasarımcıyım ve aynı zamanda oyun oynamayı çok seviyorum, şuan laptop kullanıyorum ama bana hiç yetmiyor. Photoshop Indesign gibi programları kullanıyorum. Masaüstü bilgisayar alacağım ama bu konuda pek bilgim yok. Ben 8 gb ramli, 2 gb ekran kartı olan işlemcisi i5 iyi bir şey bulurum diye düşünüyordum ama benim için ekran kartının çok önemli olduğunu söylüyorlar, gb değil de sanırım bit önemliymiş. Bu şartlar altında bilgisayar topladığımda 2000 tl'yi buluyor. Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Benim için nasıl bir sistem önerirsiniz, nereden, ortalama ne kadara alabilirim?

Sevgiler

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sana burada 1500 liraya da oyunlarda iyi performans veren bilgisayar toplarlar 3000e de.Senin önce bütçeni belirtmen lazım.Ama en az 1200-1300 tutar tabi bu verdiğim fiyatlara ekran dahil değil

selinalaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana burada 1500 liraya da oyunlarda iyi performans veren bilgisayar toplarlar 3000e de.Senin önce bütçeni belirtmen lazım.Ama en az 1200-1300 tutar tabi bu verdiğim fiyatlara ekran dahil değil

1200 1300 benim için uygun. Bu şekilde bir şey önerirsen çok mutlu olurum...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Eğer grafik tarsarımcı iseniz öncelikle 2000 lirayı gözden çıkarmalısınız. 1300 lira sadece kasa mı? Yoksa monitör vs dahil mi?

Monitör önemli etken. Monitör dail 1500TL istiyorsanız o paraya ancak sıradan ev kullanıcısı desktop PC si çıkar.

Yada farklı bir öneri (damardan zehiri enjekte edelim:devil2:)

http://www.apple.com/macmini/