Toplama bilgisayar önerisi ?

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar sizlerden gelecek önerileri bekliyorum.

Neler istediğime gelince güncel oyunları son düzeyde kasmadan oynatabilecek bir sistem istiyorum.

Fiyat 1300 1400 arası olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum çünkü bilgisayar almam gerekiyor acilen.

Toplayabildiklerinizi yazarsanız sevinirim. Ha sizin bilgisayardan memnunsanız onunkileride yazabilirsiniz :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İşin içine monitör girince olay biraz farklılaşıyor, 200 den başlayıp 1000 lere kadar gidiyor monitör fiyatları. Ben sizin fiyat aralığınızda bir kasa topladım; gerçi 70 lira geçti ama harika bir kasa oldu. HDD Sata3, anakart Usb 3 destekli ayrıca yazdığım kasada da usb 3 girişleri var. Lakin yine de fazla gelirse başka çözümler sunarım.

http://img502.imageshack.us/img502/3294/ekranalntseo.jpg

onlinemovies1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin içine monitör girince olay biraz farklılaşıyor, 200 den başlayıp 1000 lere kadar gidiyor monitör fiyatları. Ben sizin fiyat aralığınızda bir kasa topladım; gerçi 70 lira geçti ama harika bir kasa oldu. HDD Sata3, anakart Usb 3 destekli ayrıca yazdığım kasada da usb 3 girişleri var. Lakin yine de fazla gelirse başka çözümler sunarım.

http://img502.imageshack.us/img502/3294/ekranalntseo.jpg
burda ekran yok galiba abi ya :D

onlinemovies1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen bana daha uygun bişe yap ama monitor de olsun güzelinden şöle :) makina da fena olmasın ama lütfen

bide bu nlar uyumlu çalışacak mı ? Soğutma olayı ne olacak ısınma problemi çıkaracak mı onu bi yazarsan sevinirim :)

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

Banlanmaya ramak kaldı:D:D:D

:) neden ki yaw tavsiye istemekte mi suç :D

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yukarıya yazdığım sistemde ısınma problemi olmaz, kasanın standart fanları kasa içi soğutma için yeterli olur ama işlemciye bir fan olursa iyi olur çünkü stok fanların performansı malum, o nedenle GELID CC-TranQ-01-A Tranquillo işlemci fanın tavsiye ederim. Fiyatı 30$ civarı.

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tamda bi sistem önerecektim . hani benim alamadıgım sistem

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sistem önerisi versek görebilir mi ki artık ?