• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tom

Cool görünebilmek için, kafasına başka neler sarıp sarmalıyo, bence itfaiyeci kasketi iyi bi' seçim olurdu !

patrick' Alıntı:
emubaltaci' Alıntı:
patrick' Alıntı:
temizlik yapmadan başlığa geri dönülmesi dileğiyle ;)
Tom ii adam canım :P

:D :D

ben de şu konuda eleştiriyorum, bu eleman iyi hoş tamam güzel söylüyodur vs vs ama giyim tarzı, takıp takıştırdıkları 3-5 numara büyük geliyo kendisine yahu :L :*

Bu sürümler böyle patrick. Biz bu sürüm insanlara kendi içimizde artiz diyoz :D :D

en yakısıklı en seksi en tatlı en super o dudagındaki piercing cok seksi (S) :$ :P :}
378.jpeg

erkek oldugu kesin canım :P sizde taktınız erkek degil bu deyip duruyonuz

Böyle saçma sapan şeyler yapacanki kızlar aaa ne ciks erkek desinler
hedefi koyacan ondan sonra gerisi gelir
Ya çok açık yüreklilikle söyleyebilirim Dünyanın en saf yaratıkları kadınlardır çooook ciddiyim :)

cathlack' Alıntı:
Böyle saçma sapan şeyler yapacanki kızlar aaa ne ciks erkek desinler
hedefi koyacan ondan sonra gerisi gelir
Ya çok açık yüreklilikle söyleyebilirim Dünyanın en saf yaratıkları kadınlardır çooook ciddiyim :)
Böylelerini kızlar niye seviyor anlamıyorum.Heves heralde yoksa bunda sevilecek ne varki.Oturup dertleşelim desen dudağındaki demir yığını yüzünden konuşamaz bu be :P

Rapcimi Rockcumu Metalcimi Punkcumu belli değil.Hangi bayrağa selam veriyorki bu ;D Daha çok şey yazardımya iftara gidiyorum :D

ben onun takılacagı mıknatıslara benzemem en son bana takılır bidaha bırakamaz :P

ya abiler ablalar biriniz onun bulunduğu şu yerde bulunun dişimi kırıcam. amma bayılıyosunuz eleştiriye yaw. sevmem ama saygı duyarım deyin ve geçin. herkesin kendine göre bir tarzı var. adam almış başını gitmiş ispatlamış bazı şeyleri siz tipindesiniz. allah aşkına yapmayın kıskanmayın yaw :)))

Hoppalaaaa yahu bu konu yine buralara gelmiş. Tamam artık 10 gün gündemden inmez. :D :D

gelsin ben bu cocugu alcam kendime :P duysun cumle alem

alicia' Alıntı:
gelsin ben bu cocugu alcam kendime :P duysun cumle alem

Ohooo sen çok şey istiyon. Hem bu, hem bizim David Beckham, hem de neydi diğer arkadaşımızın ismi hatırlayamadım neyse. Olmaz öyle birinde karar kıl birinde :D :D

çok ticki yaaww |) |)
o saç ne ööle +(
ilkten kız zannettim tom yazısını okudum eneee erkekmiş dedim :D :D :D