Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Standart Edition 24 Tl Alınır Mı?

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Epic Games den Alabiliyorum Şu Anda Fiyatı 24 TL Standart Edition İle Oyuna Başlamak ın Bir Eksisi varmı Çünkü Deluxe Alın Diyen Çok Var ve Standart Edition ile Deluxe Edition un arasındaki fark çok mudur?Oyunu Eğlencesine Rekabetçi vb. Arkadaşlarımla oynamak için Alacağım.P2W mi Oyun ve oyun ile ilgili pek bilgi bilmiyorum oynayış ve hissiyat bakımından hoşuma gitti açıklarsanız sevinirim...

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Şöyle bir yazı yazayım sana, şu anda R6 : Siege oynarken yazıyorum bu metni. Eğer Deluxe veya Gold edition alabiliyorsan kesinlikle almalısın çünkü operatör sayısı gittikçe artıyor ve bu paketler sana gerçekten yardımcı olacak. Oyunun P2W ile hiçbir alakası yok. Sadece görüntüsel şeyleri etkiliyor yani oynanışa bir katkısı yok ama ne derler bilirsin güzel bir kostümün olunca daha da güzel oynarsın. Aklında başka soru varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım. :)

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Şöyle bir yazı yazayım sana, şu anda R6 : Siege oynarken yazıyorum bu metni. Eğer Deluxe veya Gold edition alabiliyorsan kesinlikle almalısın çünkü operatör sayısı gittikçe artıyor ve bu paketler sana gerçekten yardımcı olacak. Oyunun P2W ile hiçbir alakası yok. Sadece görüntüsel şeyleri etkiliyor yani oynanışa bir katkısı yok ama ne derler bilirsin güzel bir kostümün olunca daha da güzel oynarsın. Aklında başka soru varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım. :)
Peki Standart Edition da Kostüm Veriyormu Veriyorsa kaç tane veriyor.Ve Birde Dostum Editionlar Arasında Silah vb.Oynayışı Etkileyecek Şeyler Standart Sürüme Göre Veriliyor mu?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Dostum sana şöyle bir şey bırakayım:

The Deluxe Edition contains:
• The full game (all maps and modes).
• All 8 Operators from Year 1 (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana and Echo)
• All 8 Operators from Year 2 (Jackal, Mira, Lesion, Ying, Ela, Zofia, Dokkaebi and Vigil)

[16 tane operatör açık geliyor.] 44.45 TL

The Gold Edition includes:
- Full Game
- Year 5 Pass
- All 8 operators from Year 1 and 2

[Deluxe Edition'dan farkı sadece Year 5 olması ki bence gayet mantıklı] Year 5 Pass de bu senenin 6 operatörünü veriyor onlara kostümler ve uğurluklar gibi eklentiler de sağlıyor. Mağazada falan da öncelik veriyori bunların hepsini okuyabilirsin Ubi sitesinden. 98.00 TL

THE ULTIMATE EDITION INCLUDES:
- The full game.
- Instant access to all 32 Operators from Year 1, Year 2, Year 3 and Year 4

YEAR 5 PASS CONTENT:
- 6 new Year 5 operators
- 6 headgear and 6 uniforms
- 1 R6 Charm
- 1 Seasonal Weapon skin
- 1 full Operator Bundle

[Bu da tüm operatörleri veriyor ve Year 5 Pass veriyor sana.] 151.60 TL

Bunların hepsi Ubi Connect fiyatları bu arada. Hala sorun varsa cevaplayabilirim. :)

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Epic Games den Alabiliyorum Şu Anda Fiyatı 24 TL Standart Edition İle Oyuna Başlamak ın Bir Eksisi varmı Çünkü Deluxe Alın Diyen Çok Var ve Standart Edition ile Deluxe Edition un arasındaki fark çok mudur?Oyunu Eğlencesine Rekabetçi vb. Arkadaşlarımla oynamak için Alacağım.P2W mi Oyun ve oyun ile ilgili pek bilgi bilmiyorum oynayış ve hissiyat bakımından hoşuma gitti açıklarsanız sevinirim...
Sadece daha fazla skin be operatör fazlası yok

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Dostum sana şöyle bir şey bırakayım:

The Deluxe Edition contains:
• The full game (all maps and modes).
• All 8 Operators from Year 1 (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana and Echo)
• All 8 Operators from Year 2 (Jackal, Mira, Lesion, Ying, Ela, Zofia, Dokkaebi and Vigil)

[16 tane operatör açık geliyor.] 44.45 TL

The Gold Edition includes:
- Full Game
- Year 5 Pass
- All 8 operators from Year 1 and 2

[Deluxe Edition'dan farkı sadece Year 5 olması ki bence gayet mantıklı] Year 5 Pass de bu senenin 6 operatörünü veriyor onlara kostümler ve uğurluklar gibi eklentiler de sağlıyor. Mağazada falan da öncelik veriyori bunların hepsini okuyabilirsin Ubi sitesinden. 98.00 TL

THE ULTIMATE EDITION INCLUDES:
- The full game.
- Instant access to all 32 Operators from Year 1, Year 2, Year 3 and Year 4

YEAR 5 PASS CONTENT:
- 6 new Year 5 operators
- 6 headgear and 6 uniforms
- 1 R6 Charm
- 1 Seasonal Weapon skin
- 1 full Operator Bundle

[Bu da tüm operatörleri veriyor ve Year 5 Pass veriyor sana.] 151.60 TL

Bunların hepsi Ubi Connect fiyatları bu arada. Hala sorun varsa cevaplayabilirim. :)
Karakterlerin Özellikleri Oyun İçerisinde Bir Avantaj Sağlıyor mu?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Dostum bir sürü karakter var ve evet tüm karakterlerin kendilerine özel silahları, teçhizatları ve özellikleri var. Birkaç bilgilendirme izle oyun ile alakalı. ReemBey kanalına bakabilirsin bunun için.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Oyunda sadece skinler görüntü için. Paketlerle görüntü ne alâka?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Kankam normal sürümü de alsan deluxe'u da alsan tüm operatörler oyunda var. Sadece Deluxe Edition'da bu operatörler sana açılmış olarak verilecek. Standard Edition'da kendin oyun parası veya kredi olarak alacaksın.

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Kankam normal sürümü de alsan deluxe'u da alsan tüm operatörler oyunda var. Sadece Deluxe Edition'da bu operatörler sana açılmış olarak verilecek. Standard Edition'da kendin oyun parası veya kredi olarak alacaksın.
Sağol Dostum peki Standart mı alsam yoksa biraz daha bekleyip deluxe almamımı önerirsin?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Oyunda o
Ne demek istediğini anlayamadım. Skinler sadece görüntüyü etkiliyor demek istedim.
Tamam Dostum anladım.Son Bir Sorum bazı forumlarda standart edition uğraştırıyor yazmış standart edition alsam uğraşır mıyım fazla?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Evet ama skinleri de paketten vermiyor. Neden buna değindiğini anlamadım.
Evet diğer paketler skin vermiyor. Arkadaş P2W var mı diye sormuş onun için söylemiştim dostum. Yanlış anlamışız birbirimizi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunda o

Tamam Dostum anladım.Son Bir Sorum bazı forumlarda standart edition uğraştırıyor yazmış standart edition alsam uğraşır mıyım fazla?
Uğraşırsın kanka, git Deluxe Edition al. Dua edeceksin bize.

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Her yerde aynıdır. Ubisoft platformlar arası fiyatı değiştirmiyor. Ubi Connect'te de aynı şekilde 44.45 TL.
Tamamdır Dostum Teşekkür ederim Ocak ın 7 sine kadar kampanya devam ediyor muş zaten 20 tl daha koyayım deluxe alayım hepinize teşekkür ediyorum iyi akşamlar diliyorum.

Platform lar arası oynayış varmı ?

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Tamamdır Dostum Teşekkür ederim Ocak ın 7 sine kadar kampanya devam ediyor muş zaten 20 tl daha koyayım deluxe alayım hepinize teşekkür ediyorum iyi akşamlar diliyorum.

Platform lar arası oynayış varmı ?
Hayır yok diye biliyorum, konsoldaysan konsoldakilerle pcdeysen pcdekilerle oynayabiliyorsun. Rica ederim, iyi akşamlar. Esenlikler :)

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Standart Edition almanda bir sakınca yok fakat, karakterleri açman biraz uzun sürecektir.