Tolga Zengin'e büyük tepki

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Portekiz deplasmanında Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup olup UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesi sonrasında sosyal medyada siyah beyazlıların kalecisi Tolga Zengin'e büyük tepki oluştu.

5669ff8567b0a913d0d81a16.jpg

Beşiktaş'ın 58. dakikada Gomez'in golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 67 ile 77. dakikalar arasında 3 gol birden yemesi siyah beyazlı taraftarların tepkilerinin kaleci Tolga Zengin'e yönelmesine sebep oldu. Sosyal medyada dakikalar içinde yüzlerce mesaj atılırken Tolga Zengin başlığı trend topic listesinde ilk sıraya yükseldi.

Hürriyet

Ali Ece: "İnsanlığının çeyreği kadar iyi kalecilik yapsaydı..."

Beşiktaş'ın Sporting Lisbon'a Tolga Zengin'in hatalarının ardından 3-1 mağlup olmasının ardından Ali Ece, NTV Spor ekranlarında eleştirilerde bulundu.

Tolga'nın kötü bir kaleci olduğunu söyleyen Ece, "Keşke Beşiktaş'ın kalesini koruyan Tolga, iyi insan olduğunun yarısı kadar, hatta çeyreği kadar bile iyi kaleci olsaydı. Daha önce iyi kaleciydi Trabzonspor'da.

Fakat Beşiktaş'ta iyi oynadığı maçları kendisi yıllar sonra saysa, kötü oynadığı maçların en fazla yarısı kadar çıkar" ifadelerini kullandı.

"BİR KALECİNİN PERFORMANSI BU KADAR KÖTÜ OLAMAZ"

Beşiktaş'ın file bekçisinin çok kötü bir performans ortaya koyduğunu kaydeden yorumcu, "Bu şekilde kaybetmek mantık dışı. Bir kalecinin performansı bu kadar kötü olamaz. Orta saha ve forvet hattının performansı bu kadar yüksekken, kalecinizin performansı bu kadar kötü olamaz" diye konuştu.

SPORX

[video=youtube;HaFofkBKJdg]https://www.youtube.com/watch?v=HaFofkBKJdg[/video]

[video=youtube;uKzokKMEPnA]https://www.youtube.com/watch?v=uKzokKMEPnA[/video]

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
Ben bile akşam sinir olmadım değil, performans tamamen düştü Tolga'da. Bundan sonra neler olur tartışılır.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sosyal medya yine insafsız. Maçtan sonra Tolga gözyaşlarını tutamadı başlıklı habere "onu da mı tutamamış" diye yorum yapmışlar :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Haftalardır söylüyoruz Günay var. Günay'ı al kaleye diye. Yok arkadaş ben anlamıyorum. Bu adam kötü işte. Niye ısrar ediyorsunuz?

Bilic de aynısını yapmıştı. Sakatlıktan çıkar çıkmaz Brugge maçında koydu kaleye. Bizim göremediğimiz bir şey mi görüyor bunlar?

Gs maçında kesinlikle sahada Günay olmalı. Başka yolu yok.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Maçın özetini izledim bu sabah. Sonucu bilmeyen birisi ilk golden sonra havalara uçup garanti maç diyebilir. Ama defansın dengesizliği ve Tolga'nın sınıfına göre rahat topları tutamaması sonumuz oldu. Maçtan sonra isterse ulusal yas ilan etsin, kaybedilen büyük maç.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum bu maçtan.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
10 kişinin emeğini heba etti.

Değişikliğin tam zamanı.

gunay-ve-veysel-yeter.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ekşi Sözlük'te yazılanları okumaya yetişemiyorum. İnsanların kini o derece büyük.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu hayatta kimseye kendini vazgeçilmez hissettirmeyeceksin, eğer hissettirirsen bu tip sonuçları olacaktır. Tolga'nın hataları ve form düşüklüğü bir süredir vardı ama gerekli önlemler alınamadı. Devre arasında acilen iyi bir kaleci takviyesi şart.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Geçen senede Brugge maçında aynısı oldu bu tür maçları tolga kaldıramıyor olmuyor zorlamanın mantığı yok insan kapattığı köşeden gölü nasıl yer hadi yedi diyelim futbolda oluyor bazen ya ilk gol halı sahada bile yenmez o gol ya insaf.Tolganın artık takımdan ayrılması lazım genç iyi kaleciler var yerli olarak yabancı getirmenin mantığı yok.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Günay bu maçta olsa, kendine güvenide artar, GS maçında Favori Beşiktaş olurdu.
Ama şu haliyle Hafta sonu Banko GS alır maçı.