5-10 bin lira örneğini aylık olarak verdim zaten. ben de ankarada yaşıyorum. günlük 50-100 km arası fosil yakıt araç kullanan birisi zaten ayda 3-5 bin lira harcamak zorunda kalıyor. q7 olunca ben de 5-10 bin lira yazdım. yoksa elbette ki bu daha fazla da olabilir.Ben aynı zamanda ekonomistim hocam8 yıl üniversite okuyup doktora yaptım kendi şirketimizin yani babamın tek varisi olduğumdan hazır iş varken mesleğimi kendi şirketimi büyütmek için kullandım.
Ekonomistim olduğumdan hayatımı matematik ile yalıyorum.5-10 bin lira demişsiniz bu aylık olur İstanbul trafiğinde
Ben hayatı matematik ile yaşayan biriyim kendime ve aileme şirketime harcama sınırı koyuyorum ve ne olursa olsun ben o sınırı aşmıyorum.Mesela satış yapan emlak danışmanları benimle ilgili ; “Son fiyatı sondur bir kuruş aşağı vermez yada yukarı çıkmaz umrumda değil bu paraya bitiyorsa bitsin der” diyorlarmış…
5-10’dan bana koymaz diye hayatımı yaşamış olsaydım imkanı yok istediğim hayatı yakalayamazdım hemde 15 yıl evvel sıfıra oturdu babam sıfırdan holding’e getirdim belli ekonomik ve disiplin ile yaptım bu yüzden bende dahil benim belirlediğim ekonomik sınırı bin lira bile olsa kimse delemez delemiyorda
Q7 işine gelirsek iş insanları ile biraraya gelmesem vallahi o arabaya o kadar para vermem.
TOGG kararımda etkili olan şudur;
MTV (TOGG avantajlı)
Fiyat ve sundukları (ben zaten 70 bin km sınırı koyuyorum 70 binde arabayı satıyorum pilin uzun ömrü beni çokta bağlamıyor) ( bundada km sınırım var)
Mesaj otomatik birleştirildi:
togg u desteklemek lazım. ben de ilk çıktığında heyecanlıydım ve para ödeyerek çekilişine dahi katıldım. ama sonra özellikle ısı pompası olmamasından kaynaklı ankarada kış aylarındaki menzil düşüşü, sürekli yaşanıldığı söylenilen ama son güncellemeler ile önlendiği söylenilen kronik problemleri ve ilk dönemden başlayarak neredeyse 1.5 yıl boyunca sattıkları araçlarda güvenlik asistanları çalışmadan akıllı araba satıyoruz diye boş araba sattıklarını duyunca inanılmaz soğudum.
umarım bundan sonra daha güzel araçlar yaparlar ve daha çok kişinin almak isteyeceği bir marka haline döner.
Son düzenleme: