.tk Uzantısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan imatif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imatif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.tk uzantılı bir siteyi .com veya başka uzantılarla değiştirebilirmiyim
.tk lı siteden gelir elde edebilirmiyim.
sitemin ismini sonradan değiştirebilirmiyim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ücretsiz dımain pek geliri olmax

imatif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
up

up

Son düzenleyen moderatör:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
.tk uzantılı bir siteyi .com veya başka uzantılarla değiştirebilirmiyim
.tk lı siteden gelir elde edebilirmiyim.
sitemin ismini sonradan değiştirebilirmiyim

Satın aldığında .com veya .tk dışında bir alan adına geçebilirsin. Ürettiğin içeriğe ve aldığın reklamlara göre tabi gelir elde edebilirsin. Sitenin adını değiştirebilmek için alan adını değiştirirsin gerekirse. Buda mümkün birşey.

Qene

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
.TK uzantısı ücretsiz 1 yıllık uzantıdır sitenin içeriğine bağlı olarak gelir sağlayabilir veya sağlayamazsın o tamamen sana kalmış bir şey fakat şunu belirtmek isterim ki soru soruş şekline bakılırsa ve bu konularda bir bilginin olmadığı göz önüne alırsak 1 yılda para kazanabileceğini pek sanmıyorum. bazı domain sitelerinde çok güzel indirimler oluyor mesela yıllık 2 tl gibi bir meblaya Www.mene.men adında domain aldım 10 yıllık böyle siteleri araştırırsan sitenin içeriğinide düzgün yaparsan para kazanabilirsin. illa .com olmasına gerek yok para kazanman için.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
.TK uzantısı ücretsiz 1 yıllık uzantıdır sitenin içeriğine bağlı olarak gelir sağlayabilir veya sağlayamazsın o tamamen sana kalmış bir şey fakat şunu belirtmek isterim ki soru soruş şekline bakılırsa ve bu konularda bir bilginin olmadığı göz önüne alırsak 1 yılda para kazanabileceğini pek sanmıyorum. bazı domain sitelerinde çok güzel indirimler oluyor mesela yıllık 2 tl gibi bir meblaya Www.mene.men adında domain aldım 10 yıllık böyle siteleri araştırırsan sitenin içeriğinide düzgün yaparsan para kazanabilirsin. illa .com olmasına gerek yok para kazanman için.

Sonrada Com a çevirebilirsin 10 yıl sonra ...

Qene

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
konuyu ben açmadım mene.men olması .com olmasından daha çekici geldi benim için :D