Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tip fakültesi hastanesine borcumu ödemeyemedim ne yapmaliyim bilgilendirmek amaçli
Selamün aleyküm arkadaşlar başimdan geçen bi olay anlatacam size bundan 2001 yilinda tip fakültesi hastanesinde abim ameliyat oldu 650 milyon senet çikardilar ameliyat masrafi bende senede imza attim abimi çikardik hastaneden aradan bir hafta geçti 300 milyon bulup 300 ünü yatirdim diger kalan kaldi ödeyemedim aradan 2 sene geçti bana dilekce geldi 1400 milyon borcunuz var dedi ödemesseniz haciz işlemi başlatilacaktir diyerekten faizlenmiş bende biyerden bulup parayi yatiriyim senedi aliyim diyerekten tip fakültesi hastanesinin avukatina arkadaşimla gittik arkadaşima dedi siz çikarmisinz dedi arkadaşimda dişari çikti bende dedim borcumu ödemeye geldim dedim neyse 1 400 milyon borçunuz var dedi bende ödedim bana 650 milyonluk hastaneye imza attigim senedi verdi çikarkende adliyeye gidin ordan bana borcumu ödedim diyerek bana bir kagitmi ne vereceklermiş dedi neyse ben çiktim arkadaşin yanina arkadaş dedi hallettinmi dedi evet dedim senedi gördü bune dedi valla ortak eski senedi verdi dedim olmaz dedi sen içeri gir nekadar yatirdiysan onun mahbuzunu al dedi bende tekrar avukatin yanina girdim dedim siz bana mahbunu verin dedim ne kadar yatirdiysam size avukatta dedi mahbuzu verisem senedi vermem ama dedi tekrar arkadaşin yanina çiktim arkadaşa dedim vermesse vermesin git al dedi bende mahbuzu aldim 1400 milyonluk yatirdigima dair mahbuzu ondan ordan adliyeye gittik adliyedeki memura biz hastanenin avukatina ödedik borcumuzu siz bi kagitmi ne verecekmişiniz dedik sizin borcunuz 950 milyon dedi neye bukadar ödediniz dedi sizin işiniz adliyelik olmuş dedi gidin yatirdiginiz parayi alin dedi tekrar hastanenin avukatina gittik bayagi bi tartiştik dövüşecedik nerdeyse gidin paramizi getirin yoksa şikayet edecez dedik sonra telefon açti memura 40 dakka bekledik parayi getirdiler hastanenin avukati bana verdigi mahbuzu istedi ilk başta bende dedim siz parayi verin bende size mahbuzu veriyim dedim neyse parayi verdiler bende mahbuzu verdim mahbuzu alir almaz yirtti kadin bunu yapan tip fakültesi hastanesiniz avukati arkadaşlar parayi aldik adliyeye gittik orda memura 950 milyon ödeyip bu işten kurtulduk yoksa tip fakültesi hastanesinin avukatina 450 milyon fazladan ödeyecektik siz siz olun böyle durumlarda adliyeyeden işinizi halledin arkadaşlar bu arada konyada geçti bu olay herkeze hayirli günler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ha bu arada unutmadan söyleyim bide gününde ödeyin yoksa böyle şeresizlere paranızı kaptırmayın