Tıp Fakülteleri Muayene Ücreti

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar merhaba,

Babam SGK emeklisi, tıp fakültelerinde muayene ve ameliyat için herhangi bir ücret öder miyim? Devlet hastanesin de ameliyat ücreti ödemeyeceğim. Tıp fakülteleri için de aynı şartlar geçerli mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hocalara muayene olursanız ücretli olur.normal muayene ücretsiz olabilirsiniz

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
hocalara muayene olursanız ücretli olur.normal muayene ücretsiz olabilirsiniz
Randevu aldım ancak kim için aldığımı belirtmek için sistem bir seçenek sunmadı. Fakültede hoca olmayan doktorlarda mı bulunuyor anlamadım tam olarak?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Doçentlere 35, profesörlere 50 TL mesai saatleri içinde. Mesai dışında daha da artıyor diye biliyorum ama tam olarak emin değilim fiyatlardan. Ameliyat için SGK nın karşılamadığı farkı ödersiniz. Hastaneyi arayıp tam bilgi almanızı öneririm.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Randevu aldım ancak kim için aldığımı belirtmek için sistem bir seçenek sunmadı. Fakültede hoca olmayan doktorlarda mı bulunuyor anlamadım tam olarak?
bildiğim kadarıyla normal muayeneleri asistanlar yapıyor.bunun yanında yine polikliniklerde belli bir ücret karşılığında doçent ve profesörlere de muayene olabiliyorsunuz.yani bizzat kendileri ilgileniyor.bölümüne göre de ücret değişiyor.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
bildiğim kadarıyla normal muayeneleri asistanlar yapıyor.bunun yanında yine polikliniklerde belli bir ücret karşılığında doçent ve profesörlere de muayene olabiliyorsunuz.yani bizzat kendileri ilgileniyor.bölümüne göre de ücret değişiyor.
Teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---
Doçentlere 35, profesörlere 50 TL mesai saatleri içinde. Mesai dışında daha da artıyor diye biliyorum ama tam olarak emin değilim fiyatlardan. Ameliyat için SGK nın karşılamadığı farkı ödersiniz. Hastaneyi arayıp tam bilgi almanızı öneririm.
Teşekkürler.