anarchst
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4

yorumların hepsi birbirinden alakasız :dd
"Ah o duşta ben de olsaydım "
ben olsaydım esasama hangi dusta yaw
![]()
Komik olan bumuyduespiriyi tarif etmek ne iğrenç bir şey ya
anlamayanlar için peykel22 isimli üye ''sohbet edecek akadaş arıyorum'' diyip mail adresini yazmış, erdemcix isimli üyede ona cevaben ''git kahveye orda çok adam var sohbet edecek'' demiş. bence komik olmuş...
Komik olan bumuydubence komik değil ama olsun...
Sen bunlara gülüyosan buna komik diyosan beynin kısa devre yapmıştır. Kafan iyi galiba senin:uvv:senin gülme chipin yanmış, git yenisini taktır.
Arkadaşım agresif mesaj filan yazdığım yok sadece yorum yapıyorum. Haa spor bölümünde Beşiktaş aleyhine yazdığım (You never walk alone) bunu kastediyosan. Açtığın konu da provakatörce sözler var iyi oku konuyu. Ben kafadan dolma yorum yapmış olsam konuyla alakasız olur. Konularını okuyorum. Ayrıca aşırı fanatik olduğun için spor bölümündeki konularının bazılarında yanlış yorumlar da bulunuyosun. Neyse konu dağılmasın. Ben bu konuyu açtığın için sana daha önce teşekkür ettim ve komik bulmadığımı söyledim bunda yanlış olan birşey yok bence iyi çalışmalar...beynimde bir sorun yok allaha şükür.
sürekli yazdığın agresif mesajlardan dolayı biliyorum seni .sapla samanı ayırmadan yazıyorsun bir şeyler. ondan dolayı gülme chipin yanmış dedim.
klibi merak ettim link isteriz![]()