Timsah com dan bir yorum

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
1018.jpg

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
burada komik birşey göremedim ama genede paylaştığın için sağol:P

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Ah o duşta ben de olsaydım " :D

ben olsaydım esas :D ama hangi dusta yaw :D

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
espiriyi tarif etmek ne iğrenç bir şey ya :D

anlamayanlar için peykel22 isimli üye ''sohbet edecek akadaş arıyorum'' diyip mail adresini yazmış, erdemcix isimli üyede ona cevaben ''git kahveye orda çok adam var sohbet edecek'' demiş. bence komik olmuş...

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
espiriyi tarif etmek ne iğrenç bir şey ya :D

anlamayanlar için peykel22 isimli üye ''sohbet edecek akadaş arıyorum'' diyip mail adresini yazmış, erdemcix isimli üyede ona cevaben ''git kahveye orda çok adam var sohbet edecek'' demiş. bence komik olmuş...
Komik olan bumuydu:D:D bence komik değil ama olsun...

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
beynimde bir sorun yok allaha şükür.
sürekli yazdığın agresif mesajlardan dolayı biliyorum seni .sapla samanı ayırmadan yazıyorsun bir şeyler. ondan dolayı gülme chipin yanmış dedim.

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beynimde bir sorun yok allaha şükür.
sürekli yazdığın agresif mesajlardan dolayı biliyorum seni .sapla samanı ayırmadan yazıyorsun bir şeyler. ondan dolayı gülme chipin yanmış dedim.
Arkadaşım agresif mesaj filan yazdığım yok sadece yorum yapıyorum. Haa spor bölümünde Beşiktaş aleyhine yazdığım (You never walk alone) bunu kastediyosan. Açtığın konu da provakatörce sözler var iyi oku konuyu. Ben kafadan dolma yorum yapmış olsam konuyla alakasız olur. Konularını okuyorum. Ayrıca aşırı fanatik olduğun için spor bölümündeki konularının bazılarında yanlış yorumlar da bulunuyosun. Neyse konu dağılmasın. Ben bu konuyu açtığın için sana daha önce teşekkür ettim ve komik bulmadığımı söyledim bunda yanlış olan birşey yok bence iyi çalışmalar...;)