- Reaksiyon puanı
- 644
TikTok'u mu tercih edersiniz yoksa YouTube mi?
Sorunun cevabını yorumlara bekliyorum!
Bunun karşılaştırması saçma geldi. Bir tanesi sadece kısa video izleme yarıyor. YouTube'de ise herşey var. Kısa video normal video vb. Ama sormuşsun o zaman cevap verelim. YouTube tabikide daha iyi.TikTok'u mu tercih edersiniz yoksa YouTube mi?
YouTube Shorts'da zaten TikTok'dan içerikler de var.?Bunun karşılaştırması saçma geldi. Bir tanesi sadece kısa video izleme yarıyor. YouTube'de ise herşey var. Kısa video normal video vb. Ama sormuşsun o zaman cevap verelim. YouTube tabikide daha iyi.
Konuya anket ekledim ve tabii YouTube tercihimdir TikTok indirmem bile.TikTok'u mu tercih edersiniz yoksa YouTube mi?
Bu izlediğiniz kanallara ve bakış açınıza bağlı belki shorts'da ki videolar tiktoktaYouTube Shorts'da zaten TikTok'dan içerikler de var.?
Ben ekleyecektim ama sen eklemişsin saol.Konuya anket ekledim ve tabii YouTube tercihimdir TikTok indirmem bile.
Hepsi olmuyor ama.YouTube Shorts'da zaten TikTok'dan içerikler de var.?
Yok canım hepsi olsun birde? Tabii olmayacak.Hepsi olmuyor ama.
Yabancı içerikler harika. TikTok'u bizim insanımız kötü yapıyor.Çıktığı ilk günden beri telefonuma bir kez bile TikTok indirmedim ve bununla gurur duyuyorum.
Zaten Instagram Reels'ta TikTok'a dönüştüğü için orası bana yetiyor.Yabancı içerikler harika. TikTok'u bizim insanımız kötü yapıyor.
YouTube reklam olsa bile candır. ?TikTok'u mu tercih edersiniz yoksa YouTube mi?