Tiktoku 5 üzerinden değerlendirin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tiktoku 5 yıldız üzerinden değerlendirin

• ⭐⭐

• ⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
O zaman ben de konuyu salayim artik. Belli ki bir sag duyu olusmuyor. At gozluklerini cikarmamakla inat ediyorsun.
Ben hiçbirşeye inat etmiyorum herkes kendi fikrini savunuyor sende dahil

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Sildim.,

Çok uzun oldu forumu bozmak istemem.

sualimvar

Asistan
Reaksiyon puanı
162
Tabii ki 5 hayatımda hiç kullanmasam da malum vidoları görünce cringe atardamarım patlayacak vaziyete gelse de 5 :/

Not: Harbi harbi ankette 5'e bastım değiştiremedim ordan -1 yaparsınız :D Hadi eyvallah.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Tabii ki 5 hayatımda hiç kullanmasam da malum vidoları görünce cringe atardamarım patlayacak vaziyete gelse de 5 :/

Not: Harbi harbi ankette 5'e bastım değiştiremedim ordan -1 yaparsınız :D Hadi eyvallah.
Anket oylarını degistiremiyorum maalesef

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Tiktok gayet güzel bir platform, İngilizce kullanıyorum bir süre kullandıktan sonra cringe videolar çıkmıyor. Zaten Instagram'daki içeriklerin çoğu TikTok içeriği. Yalnız hesabı Türkçe olarak açınca çok fazla cringe içerik çıkıyor. Feed algoritmasına kalmış.
Bu kişinin mesajına kızgın atanlar çıkmış. Siz instagram'da Reddit'ten çalıntı içerikleri övmeye devam edin.
Sürü psikolojisi tabi, ünlü biri çıkıp rezil uygulama diyince herkes nefret etmeye başladı.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Bu kişinin mesajına kızgın atanlar çıkmış. Siz instagram'da Reddit'ten çalıntı içerikleri övmeye devam edin.
Sürü psikolojisi tabi, ünlü biri çıkıp rezil uygulama diyince herkes nefret etmeye başladı.
Yane?

Reaksiyon puanı
3,028
Çok takmamak lazım. Aynı kitle Facebook'u yaşlılar kullanır diyor ama Instagram içeriklerinin yarısı Facebook gruplarından çıkıyor.