Sırf para ve popülerlik için....Kullanana saygı duyuyorum üreticisine, geliştiricisine ama bana kalırsa gereksiz bir platform zira insanları çığrından çıkarabiliyor.
Bu uygulamaya 1 bile fazla keşke 0 diye oy olsaydı..Kişiden kişiye değişse de, bazı insanlar daha iyi gözüküyor sana. Bu erkek olabilir, kadın olabilir.
Mesela Edward abi de havalı, severiz kendisini.
Koyacaktım ama -leride koymak zorunda kalırdımBu uygulamaya 1 bile fazla keşke 0 diye oy olsaydı..
Güzel veya yakışıklı diye insanları takip etmek bana çok saçma geliyor. Ne yapacağım güzelse? Takip edince veya like atınca sevgilin falan mı oluyor? ?Güzel kanka. Yorum sayılarını bilmiyorum ki yada izlenme sayılarını. Ama güzel kız diyorlardı.
-5 veriyorumBana göre bu konuyu açma amacım forum ne kadar değişmiş onu görmek
Birine maaslah diyince, sevgilimiz mi olacak diye diyoruz ? Maasalah, begeni iste.Güzel veya yakışıklı diye insanları takip etmek bana çok saçma geliyor. Ne yapacağım güzelse? Takip edince veya like atınca sevgilin falan mı oluyor? ?
Peki sence bu tür insanların milyonlarca takipçiye sahip olması? TikTok, YouTube veya başka platformlarda içeriklerine büyük emek harcayan insanlardan daha fazla takipçi vs. kazanıyorlar. Bu tür insanların emeklerine ne olacak? Doğuştan gelen şeyler yüzünden kimse yükseltilmemeli ya da ayrımcılığa uğramamalı. Bu kız bir canlı yayın açsa şu görkemli şatodan geleceğine yemin edebilirim. Neden videoları için uğraşan kaliteli içerikler çıkaran kişiler yerine bunları izliyoruz? Dayı mıyız biz?Birine maaslah diyince, sevgilimiz mi olacak diye diyoruz ? Maasalah, begeni iste.
Ayrica mimikleriyle bir sey yapmasi guzel.
Biz emekciyi de severiz. Begeniriz, takdir ederiz. Ornegin; Hic Komik Degil, iPhonedio, Koray Birand...Peki sence bu tür insanların milyonlarca takipçiye sahip olması? TikTok, YouTube veya başka platformlarda içeriklerine büyük emek harcayan insanlardan daha fazla takipçi vs. kazanıyorlar. Bu tür insanların emeklerine ne olacak? Doğuştan gelen şeyler yüzünden kimse yükseltilmemeli ya da ayrımcılığa uğramamalı. Bu kız bir canlı yayın açsa şu görkemli şatodan geleceğine yemin edebilirim. Neden videoları için uğraşan kaliteli içerikler çıkaran kişiler yerine bunları izliyoruz? Dayı mıyız biz?
Öyle sanma. Çoğunun eşleri zamanında güzel kadınlardı. Ama hata yaptılar. İçini sevmediler. Birini sırf güzel veya yakışıklı olduğu için seversen sonun böyle olur işte. Ayrıca ne yaşamış olursan ol hiçbirşey dayı dediğimiz kesimden olmayı normal yapmaz.Biz emekciyi de severiz. Begeniriz, takdir ederiz. Ornegin; Hic Komik Degil, iPhonedio, Koray Birand...
Ayrica dayi deyip gecme. Bu ulke bir cok orta yasta insan, hayatini diledigi gibi yasamadi.
Kardes dayi diye ayirmanin bir anlami yok, algi yetenegi ve gorme kaybi olmayan her insan izleyebiliyor.Öyle sanma. Çoğunun eşleri zamanında güzel kadınlardı. Ama hata yaptılar. İçini sevmediler. Birini sırf güzel veya yakışıklı olduğu için seversen sonun böyle olur işte. Ayrıca ne yaşamış olursan ol hiçbirşey dayı dediğimiz kesimden olmayı normal yapmaz.
Konu ile tam olarak alakası nedir yazdıklarınızın. Anlaşılacak gibi değil?@Shiden rick roll kadar eskimez bir şaka yoktur ayrıca tiktok şaka yapma platformu değil bu şakayı sadece oldlar bilir hatta bir anımı anlatayim yıl 2009 youtube a god of war 3 gameplay yazıyordum tabii o zamnlar cahildik ve hepsinde rick roll çıkıyordu kısaca Rick Roll asla eskimez ve bu şakanın TikTok ile hiçbir alakası yoktur...
Bende anlamadigim icin cevap vermedim. Yoksa uyari puani alirim.Konu ile tam olarak alakası nedir yazdıklarınızın. Anlaşılacak gibi değil?
Biliyorum. Mecazi anlamdaydı. Zaten ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz. Tartışmanın bir anlamı yok.Kardes dayi diye ayirmanin bir anlami yok, algi yetenegi ve gorme kaybi olmayan her insan izleyebiliyor.
Şaka amaçlı bir konu açmıştım onunla ilgili her neyseKonu ile tam olarak alakası nedir yazdıklarınızın. Anlaşılacak gibi değil?
Hey Rick Roll a laf edecek kadar IQ nün olduğundan emin değilim eğer ABD de 1 yıl yaşamış olsaydın bu şakanın değerini anlardın?Guldurme ve bos laflarla oldurme. O gece yaptigin copluk, TikToK bu kadar dusmedi yani XD.
Saka da sıkıntı yok, sıkıntı bos konu olmasi .Hey Rick Roll a laf edecek kadar IQ nün olduğundan emin değilim eğer ABD de 1 yıl yaşamış olsaydın bu şakanın değerini anlardın?
Boş konu derken zaten konuda içerik yoktu?Saka da sıkıntı yok, sıkıntı bos konu olmasi .
Aynen kanka sanki bir organin kadar bostu ici ha ??Boş konu derken zaten konuda içerik yoktu?
Sen boş derken bana troll demek istiyorsun?Aynen kanka sanki bir organin kadar bostu ici ha ??
İnsanlarin eglendigi bir seyi, kin kusarak elestirmeni yanlis buluyorum.Sen boş derken bana troll demek istiyorsun?
Ben başta dediğim gibi "bana göre" diyorum yane senin fikrine saygı duyuyorum ama bu konuyu tartışmayacağımız anlamına gelmezİnsanlarin eglendigi bir seyi, kin kusarak elestirmeni yanlis buluyorum.
Seni gece gece yaptigin sakayi nasil sana guzel geliyorsa, insanlara da TikTok da ettigi danslar guzel geliyor. Yani mutlular.
Daha çok 1 yıldızı bile haketmiyorDeğerlendirilmeyi bile haketmeyen bir program.
O zaman ben de konuyu salayim artik. Belli ki bir sag duyu olusmuyor. At gozluklerini cikarmamakla inat ediyorsun.Ben başta dediğim gibi "bana göre" diyorum yane senin fikrine saygı duyuyorum ama bu konuyu tartışmayacağımız anlamına gelmez