Tiktoku 5 üzerinden değerlendirin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tiktoku 5 yıldız üzerinden değerlendirin

• ⭐⭐

• ⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
@Shiden rick roll kadar eskimez bir şaka yoktur ayrıca tiktok şaka yapma platformu değil bu şakayı sadece oldlar bilir hatta bir anımı anlatayim yıl 2009 youtube a god of war 3 gameplay yazıyordum tabii o zamnlar cahildik ve hepsinde rick roll çıkıyordu kısaca Rick Roll asla eskimez ve bu şakanın TikTok ile hiçbir alakası yoktur...

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Güzel kanka. Yorum sayılarını bilmiyorum ki yada izlenme sayılarını. Ama güzel kız diyorlardı.
Güzel veya yakışıklı diye insanları takip etmek bana çok saçma geliyor. Ne yapacağım güzelse? Takip edince veya like atınca sevgilin falan mı oluyor? ?

ArZ|DELETE

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Ülkemizde Tiktok ikiye ayrılıyor bence.
1-Çıkıp 2 dans edip ünlü olanlar vs.
2-Emek harcayıp insanlığa katkı sağlayanlar.
Fakat ikincinin birinciden fazla olması gerektiği halde ülkemizde bazı asalaklar yüzünden Tiktok ülkemizde kötü bir platform.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Güzel veya yakışıklı diye insanları takip etmek bana çok saçma geliyor. Ne yapacağım güzelse? Takip edince veya like atınca sevgilin falan mı oluyor? ?
Birine maaslah diyince, sevgilimiz mi olacak diye diyoruz :D? Maasalah, begeni iste.
Ayrica mimikleriyle bir sey yapmasi guzel.

Melker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
129
Türkiye'de ki içerikler cringe. Yabancıların'da çokta kötü değil. Ama buna rağmen 0

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Birine maaslah diyince, sevgilimiz mi olacak diye diyoruz :D? Maasalah, begeni iste.
Ayrica mimikleriyle bir sey yapmasi guzel.
Peki sence bu tür insanların milyonlarca takipçiye sahip olması? TikTok, YouTube veya başka platformlarda içeriklerine büyük emek harcayan insanlardan daha fazla takipçi vs. kazanıyorlar. Bu tür insanların emeklerine ne olacak? Doğuştan gelen şeyler yüzünden kimse yükseltilmemeli ya da ayrımcılığa uğramamalı. Bu kız bir canlı yayın açsa şu görkemli şatodan geleceğine yemin edebilirim. Neden videoları için uğraşan kaliteli içerikler çıkaran kişiler yerine bunları izliyoruz? Dayı mıyız biz? :D

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Peki sence bu tür insanların milyonlarca takipçiye sahip olması? TikTok, YouTube veya başka platformlarda içeriklerine büyük emek harcayan insanlardan daha fazla takipçi vs. kazanıyorlar. Bu tür insanların emeklerine ne olacak? Doğuştan gelen şeyler yüzünden kimse yükseltilmemeli ya da ayrımcılığa uğramamalı. Bu kız bir canlı yayın açsa şu görkemli şatodan geleceğine yemin edebilirim. Neden videoları için uğraşan kaliteli içerikler çıkaran kişiler yerine bunları izliyoruz? Dayı mıyız biz? :D
Biz emekciyi de severiz. Begeniriz, takdir ederiz. Ornegin; Hic Komik Degil, iPhonedio, Koray Birand...

Ayrica dayi deyip gecme. Bu ulke bir cok orta yasta insan, hayatini diledigi gibi yasamadi.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Biz emekciyi de severiz. Begeniriz, takdir ederiz. Ornegin; Hic Komik Degil, iPhonedio, Koray Birand...

Ayrica dayi deyip gecme. Bu ulke bir cok orta yasta insan, hayatini diledigi gibi yasamadi.
Öyle sanma. Çoğunun eşleri zamanında güzel kadınlardı. Ama hata yaptılar. İçini sevmediler. Birini sırf güzel veya yakışıklı olduğu için seversen sonun böyle olur işte. Ayrıca ne yaşamış olursan ol hiçbirşey dayı dediğimiz kesimden olmayı normal yapmaz.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Öyle sanma. Çoğunun eşleri zamanında güzel kadınlardı. Ama hata yaptılar. İçini sevmediler. Birini sırf güzel veya yakışıklı olduğu için seversen sonun böyle olur işte. Ayrıca ne yaşamış olursan ol hiçbirşey dayı dediğimiz kesimden olmayı normal yapmaz.
Kardes dayi diye ayirmanin bir anlami yok, algi yetenegi ve gorme kaybi olmayan her insan izleyebiliyor.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
@Shiden rick roll kadar eskimez bir şaka yoktur ayrıca tiktok şaka yapma platformu değil bu şakayı sadece oldlar bilir hatta bir anımı anlatayim yıl 2009 youtube a god of war 3 gameplay yazıyordum tabii o zamnlar cahildik ve hepsinde rick roll çıkıyordu kısaca Rick Roll asla eskimez ve bu şakanın TikTok ile hiçbir alakası yoktur...
Konu ile tam olarak alakası nedir yazdıklarınızın. Anlaşılacak gibi değil?

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Konu ile tam olarak alakası nedir yazdıklarınızın. Anlaşılacak gibi değil?
Şaka amaçlı bir konu açmıştım onunla ilgili her neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Shiden attığın videoların mantığı: Allah dersem kaç kişi beğenir mantığı

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
TikTok ülkemizde çöp

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Guldurme ve bos laflarla oldurme. O gece yaptigin copluk, TikToK bu kadar dusmedi yani XD.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Guldurme ve bos laflarla oldurme. O gece yaptigin copluk, TikToK bu kadar dusmedi yani XD.
Hey Rick Roll a laf edecek kadar IQ nün olduğundan emin değilim eğer ABD de 1 yıl yaşamış olsaydın bu şakanın değerini anlardın?

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Sen boş derken bana troll demek istiyorsun?
İnsanlarin eglendigi bir seyi, kin kusarak elestirmeni yanlis buluyorum.
Seni gece gece yaptigin sakayi nasil sana guzel geliyorsa, insanlara da TikTok da ettigi danslar guzel geliyor. Yani mutlular.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
İnsanlarin eglendigi bir seyi, kin kusarak elestirmeni yanlis buluyorum.
Seni gece gece yaptigin sakayi nasil sana guzel geliyorsa, insanlara da TikTok da ettigi danslar guzel geliyor. Yani mutlular.
Ben başta dediğim gibi "bana göre" diyorum yane senin fikrine saygı duyuyorum ama bu konuyu tartışmayacağımız anlamına gelmez