LinuxIsNotUniX
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 963
ben -sonsuz diyorum.Dislike butonu yok. Bu yüzden 2
Akılsız demiyelim ya aynı boş kafalı hayatı boşa yaşayıp sapık olan insanlar izliyo%90 değil %99999999999999999999999999999999999 akılsız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
-sonsuz diyorum ben.
Öyle de diyebiliriz yani hem akılsız hem boş kafalı....Akılsız demiyelim ya aynı boş kafalı hayatı boşa yaşayıp sapık olan insanlar izliyo
Akılsız demiyelim ya aynı boş kafalı hayatı boşa yaşayıp sapık olan insanlar izliyo
Bence kaldırılması yerine Türkiye sunucusu tamamen sıfırlansın.Tiktok kapanirsa kiyamet kopar. Çünkü, çevremizde dişi bireyler yok XD. En azında varlıklarına dair bir ispatımız oluyor.
Sunucuları kapatınca insanların IQ'su artmıyor.Bence kaldırılması yerine Türkiye sunucusu tamamen sıfırlansın.
Yapacak birşey yok. En azından bizden sonraki nesil daha zeki olabilir.Sunucuları kapatınca insanların IQ'su artmıyor.
Biz yeni nesile örnek oluyoruz böyle mi olucağız??Yapacak birşey yok. En azından bizden sonraki nesil daha zeki olabilir.
5 üzerinden -1000.Berbat ötesi bir program.Bana göre bu konuyu açma amacım forum ne kadar değişmiş onu görmek
Fikrim değişmedi.@Erenist2020, @Umut Çelik, @BatinY, @_Zaur_, @differentturk, @Yagami Lightr, @HP Kullanıcısı, @Overclocked, @efemurato, @Yumurta kafa,
@gremes48 ve digerleri, fikrinizi değiştirecek son kozumu oynuyorum;
Alakası yok, kız güzel. Ondan Tiktok kapanmasın .Fikrim değişmedi.
Yabancıların içeriğini yarım yamalak çevirip içerik yaptık diyorlar.
Bu kızın erkek takipçilerinin %90ının aynısını dediğine yemin edebilirim.Alakası yok, kız güzel. Ondan Tiktok kapanmasın .
İşte böyle düşünenler sayesinde TikTok bu kadar popüler.
Güzele bakmak sevap.Bu kızın erkek takipçilerinin %90ının aynısını dediğine yemin edebilirim.
Güzele güzel bakmak sevapGüzele bakmak sevap.
Güzel bakmak mı sevap yoksa ?
Yalnız tek erkekler bakmıyor bu kıza. Anladın .Bu kızın erkek takipçilerinin %90ının aynısını dediğine yemin edebilirim.
?Yalnız tek erkekler bakmıyor bu kıza. Anladın .
Kadın takipçileri de var. Güzel diyorlar.
Güzellik bir yere kadar. Kimse sonsuza kadar güzel olamaz. Hem onlardan ne? Ha güzel ha çirkin yani napcaklar? Tanımıyorsun etmiyorsun birde. Böyle sırf dış görünüşü için birini takip eden kişilere sinirleniyorum. Sanki çok nadir bulunuyor.Kadın takipçileri de var. Güzel diyorlar.
Yani nadir bulunuyorlar.Güzellik bir yere kadar. Kimse sonsuza kadar güzel olamaz. Hem onlardan ne? Ha güzel ha çirkin yani napcaklar? Tanımıyorsun etmiyorsun birde. Böyle sırf dış görünüşü için birini takip eden kişilere sinirleniyorum. Sanki çok nadir bulunuyor.
Nadir mi?Yani nadir bulunuyorlar.
Kişiden kişiye değişse de, bazı insanlar daha iyi gözüküyor sana. Bu erkek olabilir, kadın olabilir.Nadir mi?