Arkadaşlar bi sorunum var bundan yaklaşık 3 hafta önce bir video yükledim ve o tarihten itibaren bi türlü hesabımı açamadım ve tiktoku hiç bir şekilde kullanamıyorum yeni hesapta dahil buna yardımcı olacak bir arkadaş varmı
Ne alakası var, iq seviyesi düşük insanların shiftdelete.com da ne işi var üyelik tarihim yeter senin iq naTiktok kullanma zaten. Ordaki videolar IQ seviyenizi düşürür. Kimin arabası buuuu.
Sana demiyorum. IQ'su düşük insanlarda var. IQ'nü düşürürler. Bunu demeye çalışmıştım.Ne alakası var, iq seviyesi düşük insanların shiftdelete.com da ne işi var üyelik tarihim yeter senin iq na
üyelik tarihinle hava atman belli ediyor seni.Ne alakası var, iq seviyesi düşük insanların shiftdelete.com da ne işi var üyelik tarihim yeter senin iq na
ben bugün indirmek zorunda kaldım çünkü arkadaş tiktoktan sevgili yapmıştı. sonra bakmamı istemediği için sildirtti. silmeye istekliydim zatenIQ seviyesi dusuren bir program ve hiç telefonuma indirmedim.indirtmedim boş bir uygulamadir kendisi
zeka belli ediyor .com değil .netNe alakası var, iq seviyesi düşük insanların shiftdelete.com da ne işi var üyelik tarihim yeter senin iq na
İyi ki de kullanmamışsınız hocam telefondaki bütün verileri çalıyor ve telefona virüs indiriyor indirmeyin indirtmeyin..Uygulama verisini silip tekrar deneyin.
Ancak veriler silinince 2. Hesapla girin.
Ilk hesabinizdaki videodan dolayi engellendiyseniz cozulebilir.
Tiktok kullanmadim ne kadar profesyonelce bilmedigimden deneyin ?
İndirme gereği duymuyorum ancak instagramda o kadar paylaşıyorlar ki indirmiş kadar oldum. :Sİyi ki de kullanmamışsınız hocam telefondaki bütün verileri çalıyor ve telefona virüs indiriyor indirmeyin indirtmeyin..
Instagram da çöp artık uygulaması telefonda 1 GB yer kaplayan çöp bir uygulama.İndirme gereği duymuyorum ancak instagramda o kadar paylaşıyorlar ki indirmiş kadar oldum. :S
1 gb mı kaplıyor? nEInstagram da çöp artık uygulaması telefonda 1 GB yer kaplayan çöp bir uygulama.
Ne alakası var, iq seviyesi düşük insanların shiftdelete.com da ne işi var üyelik tarihim yeter senin iq na
1 gb mı kaplıyor? nE
Ya cevap çok açık kural ihlalinden hesabın engellenmişArkadaşlar bi sorunum var bundan yaklaşık 3 hafta önce bir video yükledim ve o tarihten itibaren bi türlü hesabımı açamadım ve tiktoku hiç bir şekilde kullanamıyorum yeni hesapta dahil buna yardımcı olacak bir arkadaş varmı
Zten bence çok boş 1 gb yer de kaplıyor1 gb mı kaplıyor? nE