- Konuyu başlatan
Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Hani indirecektinVallahi billahi hala indirmedim
Hani indirecektinVallahi billahi hala indirmedim
Ramak kaldı amaa....Hani indirecektin
Evet ücret karşılığı video çekiyor da olabilirlerAllah belasını versin onların... Tam youtube videosuna odaklandığımda ultra ergen kızların saçma sapan haraketlerle saçını öne arkaya atmasının ne kadar tiksindirici bir şey olduğundan haberi var mı tiktok reklamlarından sorumlu o güzel yöneticinin...
Açıkcası ben bu kadar kalitesiz ve linç edilen bir platforma bir çok ünlünün karşılıksız katılmadığını ve sponsorluk sonucu para kazandığını düşünüyorum. Youtube üzerinde o kadar reklam yayınlayabilen bir kuruluş eminim ki ünlülüyüde satın almıştır.
Tabi bide bu sponsorluk karşılığında video çeken ünlülerin yaratrığı akım sonucuda bunu devam ettiren Mehmet Öz gibi ünlülerinde olduğunu düşünüyorum.
Uludağ Sözlük'te de böyle bir entry vardı o aklıma geldi. Harbiden aptal turnusolu, bu uygulamayı kullanan kaldıysa beyin.dll'si yoktur.aptal turnusol'u bu uygulama.
Adguard diye bir şey var.Allah belasını versin onların... Tam youtube videosuna odaklandığımda ultra ergen kızların saçma sapan haraketlerle saçını öne arkaya atmasının ne kadar tiksindirici bir şey olduğundan haberi var mı tiktok reklamlarından sorumlu o güzel yöneticinin...
Açıkcası ben bu kadar kalitesiz ve linç edilen bir platforma bir çok ünlünün karşılıksız katılmadığını ve sponsorluk sonucu para kazandığını düşünüyorum. Youtube üzerinde o kadar reklam yayınlayabilen bir kuruluş eminim ki ünlülüyüde satın almıştır.
Tabi bide bu sponsorluk karşılığında video çeken ünlülerin yaratrığı akım sonucuda bunu devam ettiren Mehmet Öz gibi ünlülerinde olduğunu düşünüyorum.
Yok artık lebron james sen de bu nedir?Böyle ciddi bir youtuber...TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Ek gelir ve hobi amaçlı yazdığım yazıları paylaştığım bi blogum var ve size şunu söyleyebilirim ki reklam engelleyici sadece emek harcayıp o yazıyı yazan yada o videoyu çeken kişileri işinden soğutur.Adguard diye bir şey var.
Instagram da çöp artık, Facebook artık Trendyol'dan bile fazla reklam veriyor. Her yerden Facebook reklamı fışkırıyor adeta.Nedir diye dün indirdim bugün sileceğim telefondan. Facabook ve İnstagram yeter...
Aynen.Ben kullanmıyorum ve telefonumda hala yüklü değil
Tiktok hesabını bırakın ömrü hayatımda bir defa bile tiktok indirmedim. Allah korusun. Zorunds kalmsdıkça da yüklememKarantinaya girdiğimizden beri çoğu ünlü bir anda Tiktok hesabı açtı ve herkes video çekmeye başladı. En son dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz de bu furyaya katıldı. Daha önce çekilen cringe videolar nedeniyle çoğu kişinin ön yargılı olduğu TikTok'u aranızda indirmeyen var mı? İndirenlerin görüşleri neler?
Çok farklı bir kafadalar??Tik tok nedir ya. Gerçi kınanamak lazım. Allah bilir ne yaşadılarda o derece kamera önüne geçip saçma sapan hareketler yapabiliyorlar üstelik o videoları dünyanın her yerinde insanlar izleyebilir indirip kaydedebilir. Çok değişik bir kafa yaşamak lazım. Ben henüz o kafaya ulaşamadım inşallah ulaşmam da
soruyu yanlış sormuşsunuz düzelteyim TikTok'u aranızda indiren var mı?Karantinaya girdiğimizden beri çoğu ünlü bir anda Tiktok hesabı açtı ve herkes video çekmeye başladı. En son dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz de bu furyaya katıldı. Daha önce çekilen cringe videolar nedeniyle çoğu kişinin ön yargılı olduğu TikTok'u aranızda indirmeyen var mı? İndirenlerin görüşleri neler?
salaklık virüsü kapmak istemiyorum ama bazıları iyi (türkler mahvetti bu uygulamayı)Karantinaya girdiğimizden beri çoğu ünlü bir anda Tiktok hesabı açtı ve herkes video çekmeye başladı. En son dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz de bu furyaya katıldı. Daha önce çekilen cringe videolar nedeniyle çoğu kişinin ön yargılı olduğu TikTok'u aranızda indirmeyen var mı? İndirenlerin görüşleri neler?
Onu ben de kullanmıyorum artık?Facebook bile kullanmıyorum. Ne Tiktok'u? ?