Thunderbird 3 Beta 3 Çıktı

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Mozilla'nın üzerinde çalışmayı sürdürdüğü e-posta istemcisi Thunderbird 3 için uzun bir aradan sonra yeni beta sürüm yayınlandı.

Başarılı e-posta istemcisi Thunderbird'ün yeni sürümü için çalışmalar sürerken, en son şubat ayında yayınlanan beta'nın ardından beta 3 sürümü de kullanıcılara sunuldu. Birçok yenilik içeren Thunderbird 3'te, sekmeli gezinti ve gelişmiş Gmail entegrasyonu gibi özellikler bulunuyor.
Thunderbird 3'te artık bir mesaja çift tıklayarak, yeni bir sekmede açmanız mümkün. Üstelik program çıkış yaptığınızda açık sekmelerinizi kaydediyor. Gmail ile de çok daha uyumlu hale gelen Thunderbird, artık Gmail'in gönderilen ve çöp kutusu gibi özel klasörlerini sorunsuz tanıyarak, ayarları ve hesap kurulumunu da çok daha kolay hale getiriyor. Thunderbird 3'ün beta 3 sürümünü Windows için buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
mozilla_thunderbird31248467484.jpg
:: Thunderbird kullanıyor musunuz?
Bilgi İçin : Mozilla
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benim Olmaz sa Olmazlarımdan . Tray menüye küçülmüyordu T2 de !??Ben Eklenti kurmuştum Onunla Tray Menüye Küçültüyordum.!

Bu Sürümde Tray menüye küçülüyormu ?

Edit: Bu Sürümdede Minimize Tray için Eklenti kurmak Gerekli . Ama En azından Eklentiler Kısmında Var

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
:: Thunderbird kullanıyor musunuz?

Hayır kullanmıyorum. Tam olarak tanımıyorum 1, 2ncisi hotmail hesaplarım pop3 desteklemediği için işe yarayacağını sanmıyorum. Şimdilik Wİndows Live Mail işimi görüyor diyebilirim...

Thunderbird'in sitesinde http://kb.mozillazine.org/Hotmail hotmail'i desteklediği yaızoyr. Hotmail hesaplarına Thunderbird ile ulaşan arkadaşlar var mı?

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir çok kiş bende bir sürü mail programı denedim. En sona Thunderbird'i bırakmıştım. Keşke ilk deneseydim:) Mail ile işi olanlar için bu programdan daha iyisi yok. Gmail ile tam uyumlu. Outlook gibi zırt pırt problemde çıkarmıyor...

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
bi ara kullanmıştım güzel bir program nede olsa mozilladan çıkma ;)

cazim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sürüm için Hotmail ayarlarını yazabilecek olan varmı.Ne yaptımsa başaramadım.

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben kurmasını bilsem kurucam ama bilmiyorum.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben kurdum, genel olarak bir göz attım, kullanışlı bulmadım. hotmailden klasörleri eksik alıyor bilmiyorum var mı bi ayarı. inbox ve çöp olarak gösteriyor sadece. W. live mail şimdilik gayet başarılı. Olmadı outlook'ta kullanabilirm. Ek'lentilerinin olması hoşuma gitti sadece. Eminim kullanışlı çok eklentisi vardır.

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Thunderbird süper program. ben de birkaç mail programı denedikten sonra thunderbird de karar kıldım. Gmail hesabımı IMAP desteğiyle kullanıyorum. POP3 çok eski ve lüzumsuz bir teknoloji, şöyleki mail istemcinizde yaptığınız değişiklik mail hesabınızı web den açtığınızda orda aktif olmuyor yani POP3 kullanıyorsanız Thunderbird olsun Office Outlook olsun maili silsenizde aslında o yerinde duruyor. IMAP desteği Gmaile geldiğinden beri rahata erdim, değişiklikler anında Web'de. Şiddetle tavsiye ederim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Thunderbird süper program. ben de birkaç mail programı denedikten sonra thunderbird de karar kıldım. Gmail hesabımı IMAP desteğiyle kullanıyorum. POP3 çok eski ve lüzumsuz bir teknoloji, şöyleki mail istemcinizde yaptığınız değişiklik mail hesabınızı web den açtığınızda orda aktif olmuyor yani POP3 kullanıyorsanız Thunderbird olsun Office Outlook olsun maili silsenizde aslında o yerinde duruyor. IMAP desteği Gmaile geldiğinden beri rahata erdim, değişiklikler anında Web'de. Şiddetle tavsiye ederim.

aslında tam tersini yazmışsın arkadaşım. POP3'te maili çektiğin zaman serverdan siler. local'de saklamaya başlar. ama programlar online olarak ulaştığın zaman da maillerini görebilmen için silmeyebiliyorlar. Kullandığın e-posta istemcisnin ayarlarından bunları belirleyebilirsin...

cazim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hotmail için yapmadığım ayar kalmadı.Benden inatcı çıktı. W.L.Mail'e devam.Fazlasıyla yetiyo.

marcher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
thunderbird'ün windows live mail'den ne gibi üstün özellikleri var. ben wlm kullanıyorum ve gayet güzel. oysaki tb, wlm kadar hoşuma gitmedi. tamam açık kaynak ve eklenti özelliği var ama şimdi 3. defa kurdum ama yine ısınamadım bir türlü. tb'yi kullanan arkadaşların bu programın sevdiği kullanma nedeni olan özelliklerini yazarlarsa tanımayan ben gibi arkadaşlara yardımcı olacaklardır.

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
vazgeçmediğim programlardan biri yeni sürümünde tab özelliği gelmesi hoş olmuştur.Sırf bunun için hotmail kapatıp winodwslive uzantılı msn almıştım:) POP3 desteklediği için...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hiç. kullanamdım deneyecegim