Böyle bir Threads site buldum fakat Instagram gibi tasarlanmamış sadece uygulama indirme kodu var.Sadece uygulamasını indirerek üye olunuyor gibi görünüyor, web sitesini bulabilen var mı ?
Sadece uygulamasını indirerek üye olunuyor gibi görünüyor, web sitesini bulabilen var mı ?
Birsey sorcam genelde büyük firmalar .Com kullanıyor Birtane uygulama var ve domain de ona ait siteye girdim en alta meta felan yazar diye bekliyorum ama başka bir firma adı çıktı belki yakında onu satın alır veya isim değişikliği yaparSadece uygulamasını indirerek üye olunuyor gibi görünüyor, web sitesini bulabilen var mı ?
Knk emülatörden oluyrmu peki ?Ben dün geceden beri kullanıyorum. Android için yazıyorum: İnstagram uygulamanız varsa profilinizi tıklayarak threads uygulamasına yönlendiriyor. Bunu yapmazsanız Google play de "threads from instagram" olarak aramanız gerekiyor. Uygulamayı indirmek için en az android 9 kullanmanız gerekiyor. Uygulamayı açınca sadece instagram hesabınızla girebiliyorsunuz. İsmimiz ve profil fotonuzu aynen kullanıyorsunuz. Web sitesi yok sadece mobil cihazlarda kullanılıyor.
yardımcı olursan müqemmel olur.Ben dün geceden beri kullanıyorum. Android için yazıyorum: İnstagram uygulamanız varsa profilinizi tıklayarak threads uygulamasına yönlendiriyor. Bunu yapmazsanız Google play de "threads from instagram" olarak aramanız gerekiyor. Uygulamayı indirmek için en az android 9 kullanmanız gerekiyor. Uygulamayı açınca sadece instagram hesabınızla girebiliyorsunuz. İsmimiz ve profil fotonuzu aynen kullanıyorsunuz. Web sitesi yok sadece mobil cihazlarda kullanılıyor.
Knk emülatörden oluyrmu peki ?
şuan telefonum bende değil deneme için yapcam emülatörden.
Ayrıca dün girdiğimdede insagram ile giriş seçeneği yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yardımcı olursan müqemmel emülatör
Biraz mesajlara göz gezdirirseniz aynı linki sabah ben paylaştım. ?Linki de Threads
Geziyorum göremedim dayıı ezel e başladım da oradakiler güzel dayıı diyorlar helede adaşım ?Biraz mesajlara göz gezdirirseniz aynı linki sabah ben paylaştım. ?