Soru Threads nasıl kayıt olunur ve giriş yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Apomm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yakın bir zamanda çıkış yaptı Threads. Fakat nasıl kayıt olunacağını bilmiyorum.
Bunun hakkında bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Google play da çakması var bide Google da filmi varmış 1984 yapımı bir film var çok garip
hakki abinin yuklerkenki sahneye dikkat edin arkadaşlar Google da threads yazıyorum en üsteki uygulama var ve domain de ona ait nasıl olacak anlayacağınız ismi yanlış seçmiş ayrıca logo saçma madem twitter gibi yapıyorsun mektup veya kuş koysunlar veya kanguru felan? logo da 3 tane harf var gibi g ve a bide c gibi tuhaf ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece uygulamasını indirerek üye olunuyor gibi görünüyor, web sitesini bulabilen var mı ?
Birsey sorcam genelde büyük firmalar .Com kullanıyor Birtane uygulama var ve domain de ona ait siteye girdim en alta meta felan yazar diye bekliyorum ama başka bir firma adı çıktı belki yakında onu satın alır veya isim değişikliği yapar

Son düzenleme:

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Ben dün geceden beri kullanıyorum. Android için yazıyorum: İnstagram uygulamanız varsa profilinizi tıklayarak threads uygulamasına yönlendiriyor. Bunu yapmazsanız Google play de "threads from instagram" olarak aramanız gerekiyor. Uygulamayı indirmek için en az android 9 kullanmanız gerekiyor. Uygulamayı açınca sadece instagram hesabınızla girebiliyorsunuz. İsmimiz ve profil fotonuzu aynen kullanıyorsunuz. Web sitesi yok sadece mobil cihazlarda kullanılıyor.

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben dün geceden beri kullanıyorum. Android için yazıyorum: İnstagram uygulamanız varsa profilinizi tıklayarak threads uygulamasına yönlendiriyor. Bunu yapmazsanız Google play de "threads from instagram" olarak aramanız gerekiyor. Uygulamayı indirmek için en az android 9 kullanmanız gerekiyor. Uygulamayı açınca sadece instagram hesabınızla girebiliyorsunuz. İsmimiz ve profil fotonuzu aynen kullanıyorsunuz. Web sitesi yok sadece mobil cihazlarda kullanılıyor.
Knk emülatörden oluyrmu peki ?
şuan telefonum bende değil deneme için yapcam emülatörden.
Ayrıca dün girdiğimdede insagram ile giriş seçeneği yoktu.

yardımcı olursan müqemmel olur.

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Emülatör konusunda bir fikrim yok. Ancak şu var kayıtlı bir Instagram hesabınızın olması gerek bu kesin. Threads e giriş yaptıktan sonrada o hesaptan girişi onaylamanız isteniyor.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Biraz mesajlara göz gezdirirseniz aynı linki sabah ben paylaştım. ?
Geziyorum göremedim dayıı ezel e başladım da oradakiler güzel dayıı diyorlar helede adaşım ?

Logo konusunda ne düşünüyorsunuz

G c a harfleri var gac diye bir meyve varmış bende chatgpt nin yalancısıyım ama meyve ne alaka başka şeylere de bakmadım

Son düzenleme: