Thor Ragnarok ne zaman internete düşer ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Baya zaman geçti aradan , sizce ne zaman internete düşer ? 2 defa sinemada izledim zaten birkez daha evde ailemle izlemek istiyorum :)

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Bemce 1 2 ay daha gelmez bende takip ediyorum nete düşsün diye ama aralığın sonu veya ocağın ortaları gibi düşebilir ama tahmini söylüyorum.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Sinemaya düştüğü anda internete düşüyor.Rus sitelerinde.Bende inanamamıştım ama gerçek.TR altyazısı bile var fakat kalite 480P :confused:

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Dvd ve Bluray ne zaman çıkarsa o zaman düşer. Film'e gidemedim kötü ama Play Store'a düşerse kiralayıp izliyecem

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Dvd ve Bluray ne zaman çıkarsa o zaman düşer. Film'e gidemedim kötü ama Play Store'a düşerse kiralayıp izliyecem
Bende kaçırdım filmi.Geç olduğu için yarın bileti alırım dedim bi baktım yarın film kalkmış.Hulk sahneleri filan sinemada izleyememek kötü oldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
@TechnoYoung bu arada yakın bir zamandan sonra Marvel serisi DEV REHBER'e eklenecek.Takipte kalın şuan dövüş kategorisindeyim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende kaçırdım filmi.Geç olduğu için yarın bileti alırım dedim bi baktım yarın film kalkmış.Hulk sahneleri filan sinemada izleyememek kötü oldu.
Hocam Türk filmleri Play Store'a veya internete ne kadar süre sonra düşüyor?

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
@TechnoYoung bu arada yakın bir zamandan sonra Marvel serisi DEV REHBER'e eklenecek.Takipte kalın şuan dövüş kategorisindeyim.
Türk filmleri ile ilgilenmiyorum :) hiç ilgilenmedim, ilerleyen zamanlarda da ilgilenmemeyi düşünüyorum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Ruslar sinema çekimi veya en line sürümünü paylaşıyorlar izlenmeyecek bir şekilde bende öyle filmi izleyerek içine etmek istemem

Bu arada Play Store kendini toparlamış daha önceden filmleri çok geç yüklerdi ama gelir 1 ay'a kalmaz diye düşünüyorum Olmadı ben internetten bakarım çıktığı zaman

Film çıktıktan 2 ay sonra gelir

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Çok iyi olur , marvel filmleri candır :)