Semih dokuzlu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Thermaltake versa j25 vs power boost x59
Gtx 1660 super r5 3500x var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermaltake versa j25 vs power boost x59
Teşekkür ederim j24 nasil sizceTHERMALTAKE. Çünkü bu güzel donanımınızı Power boost gibi dandik bir markaya bırakmayın. İyi geceler iyi forumlar
Psu lu mu almaliyim sizce bu sistemeGördüğüm kadarıyla gönderdiğiniz kasalarda bulunan ön fanların önü cam yani boşa dönüyorlar. Herhangi bir soğutma işine yaramıyorlar. Ben olsam önü mesh (delikli) olan bu kasayı tercih ederim. (PSU'suz mümkünse)
![]()
Versa J24 Tempered Glass RGB Edition
Bir adet temperli cam panel ve önceden monte edilmiş dört adet 120mm fan ile ATX mid tower kasatr.thermaltake.com
PSU'yu ayrı alsanız çok daha iyi olur. En azından ne aldığınızı bilirsiniz çoğu sitede PSU'nun ne olduğu yazmıyor.Psu lu mu almaliyim sizce bu sisteme
Sen bi hermes g3560s ye bakar misinPSU'yu ayrı alsanız çok daha iyi olur. En azından ne aldığınızı bilirsiniz çoğu sitede PSU'nun ne olduğu yazmıyor.
PSU'yu ayrı alsanız çok daha iyi olur. En azından ne aldığınızı bilirsiniz çoğu sitede PSU'nun ne olduğu yazmıyor.
Bunun psu su iyimi alinir miSen bi hermes g3560s ye bakar misin
R5 3500x
Gtx 1660 super oc
16gb ram
B450 m h
1tb hdd
512gb xpg sx8200
Kasan ne almaliyim bir de sistem nasil bakar misin
THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-3L7-65M1WE-00 ITOPYA'da.www.itopya.com
Var stokta kasa ekledimi geliyor deneJ25 kesinlikle daha iyi.
Hermes G3560S sistemi stokta yok, yani alamazsın. Sana o bütçede şu sistemi öneririm.
İşlemciyi R5 3600 yap,Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ekran kartını GTX 1660 Super yap,
Ramı 2 adet yap,
SSD'yi iptal et.
SSD'yi iptal etmeni söyledim çünkü biraz sorunlu bir SSD, farklı bir siteden çok daha kaliteli bir SSD alabilirsin. Önerim budur.
Sistem toplam 6297 TL yapıyor.![]()
Xpg SX6000 Pro 1TB 2100MB-1400MB/s M.2 PCIe SSD Disk - ASX6000PNP-1TT-C - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Harddisk eklemedim çünkü 500GB SSD + 1TB HDD yerine 1TB SSD tavsiyemdir. 2020 yılındayız ve harddisk almak pek mantıklı değil. İçine kuracağın programlar çok yavaş çalışacaktır. Zaten 1 TB'lık bir SSD gayet yeterli. İleride yetmezse ekleme yapabilirsin zaten.
Diğer konuda demiştim ama buraya da yazayım. Coolermaster'ın kendi PSU'ları güzel o yüzden bir sorum olmayacaktır. Sistem konusunda ise donanım olarak güzel kasmaz ama aynı fiyata daha iyisi vardır. Yukarıda öneri yapılmış zaten.Sen bi hermes g3560s ye bakar misin
R5 3500x
Gtx 1660 super oc
16gb ram
B450 m h
1tb hdd
512gb xpg sx8200
Kasan ne almaliyim bir de sistem nasil bakar misin
THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-3L7-65M1WE-00 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bunun psu su iyimi alinir mi
Stokta olsa bile senin geliştirmelerinle beraber 6300 TL ye geliyor. Benim attığım sistem de 6300 TL ve o sistemden daha iyi. En basitinden işlemcilere bakabilirsin, biri R5 3600 diğeri R5 3500X. İkisi arasında çok fark var.Var stokta kasa ekledimi geliyor dene
Ama mesela ram markasi bilinmiyor ekran karti bilinmiyo o kadar para verdikten sonra marka birseyler almak daha mantikli degilmiStokta olduğu takdirde senin geliştirmelerinle beraber 6300 TL ye geliyor. Benim attığım sistem de 6300 TL ve o sistemden daha iyi. En basitinden işlemcilere bakabilirsin, biri R5 3600 diğeri R5 3500X. İkisi arasında çok fark var.
Ramler Crucial, gayet bilindik bir marka. Kendisi 1996'dan beri bellek üreten köklü ve kaliteli bir marka, sanırım sen ilk defa duydun. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ramler normalden daha hızlı. Çünkü CL 15 bu ramler, yani diğer ramlere göre daha fazla FPS verecekler.Ama mesela ram markasi bilinmiyor ekran karti bilinmiyo o kadar para verdikten sonra marka birseyler almak daha mantikli degilmi
Kasasi ne bu sistemin bir de inno3d mi palit mi 550w psu az degilmiRamler Crucial, gayet bilindik bir marka. Kendisi 1996'dan beri bellek üreten köklü ve kaliteli bir marka, sanırım sen ilk defa duydun. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ramler normalden daha hızlı. Çünkü CL 15 bu ramler, yani diğer ramlere göre daha fazla FPS verecekler.
Ekran kartı tarafında da iki seçeneğin var, biri Palit diğeri de INNO3D.
Sanırım yine hiç duymadığın iki marka ile karşı karşıyasın.
Öncelikle Palit markasını tanıtayım. Kendisi 1988 tarihinden beri üretim yapan oldukça köklü ve kaliteli bir marka. Kendisi o zamandan bu yana oldukça güzel başarılar yakaladı.
INNO3D markası ise 1998'de kurulmuş ve ülkemizde eskiden beri var olan bir marka. 2000 civarlarında çok ün yakalayan marka ülkemizden bir süreliğine çekildi. Şimdi tekrardan bizlerle ve oldukça kaliteli parçaları bizlere sunuyor.
Kasanın ismi DarkFlash Aquarius. Ön tarafı ızgara yapısında olduğu için içerideki hava sirkülasyonu gayet iyi oluyor.Kasasi ne bu sistemin bir de inno3d mi palit mi 550w psu az degilmi