İadeste başka model al bence. Sorun çıkarmaz ama.Thermaltake Smart 550W aldım ama videodaki gibi aşırı ses ve cızırtı yapıyor. Garantiye gönderdim ama 1 hafta sonra gene aynı şeyleri yapmaya başladı.Ne yapabilirim
Rahatsız edici fan seside var cızırtıda sinirimi bozuyorİadeste başka model al bence. Sorun çıkarmaz ama.
İade et ozaman. Corsair Vs450 550 tercih edebilirsin mesela. Birsürü tercih var.Rahatsız edici fan seside var cızırtıda sinirimi bozuyor
Ya 1 seneye yakın oluyor Vatandan aldım iade olmaz heralde yada değişimİade et ozaman. Corsair Vs450 550 tercih edebilirsin mesela. Birsürü tercih var.
İade olmasa bile biraz bağırarak işini halledersin vatanda. Ses gelmez umarız ki öbüründen.Ya 1 seneye yakın oluyor Vatandan aldım iade olmaz heralde yada değişim
Sesi açarsan biraz cızırtı gibi bir şey duyabilirsin ustases yok ki videoda onun coil whine olayı vardı normal...
Thermaltake Smart 550W coil whine - Google'da Ara
değişim zor...
Yok hayır sadece çok ses yapıyor dedim şuan aydınlandım Yarın vermeye gidicem bu olayıda not aldırıcamcoil whine var dedin mi? bobinleri sıradan kullanmışlar asus sırf coil whine için ekip kurmuş özel tasarımlar yapıyor.