14 Mart 2018 #1 emreplvr Öğrenci Katılım 14 Mart 2018 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 29 Konum aydın Oyuna girmeye çalışınca başlıyor ekran kararıyor ve sonrasında aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum bi yolunu bulamadım fikri olan ? Ekli dosyalar hata.png 7.4 KB · Görüntüleme: 1,172
Oyuna girmeye çalışınca başlıyor ekran kararıyor ve sonrasında aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum bi yolunu bulamadım fikri olan ?
2 Haziran 2018 #2 Cnglbey Öğrenci Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 37 Konum konya emreplvr dedi ki: Oyuna girmeye çalışınca başlıyor ekran kararıyor ve sonrasında aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum bi yolunu bulamadım fikri olan ? Genişletmek için tıkla ... kimse yok mu bunu bilen aynı problem bende de var
emreplvr dedi ki: Oyuna girmeye çalışınca başlıyor ekran kararıyor ve sonrasında aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum bi yolunu bulamadım fikri olan ? Genişletmek için tıkla ... kimse yok mu bunu bilen aynı problem bende de var
11 Haziran 2018 #3 icononline Öğrenci Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 38 Konum İst Burada yazanları sırasıyla deneyebilirsin; TheHunter Call of the Wild Çalışmayı Durdurdu Hatası - Hakan KARA / Kişisel Blog Sitesi Komplike bir soruna benziyor; eğer crackli oyun ise crack değiştirmeni öneririm. Verdiğim linkte yazanları da uygulayabilirsin. İyi oyunlar.
Burada yazanları sırasıyla deneyebilirsin; TheHunter Call of the Wild Çalışmayı Durdurdu Hatası - Hakan KARA / Kişisel Blog Sitesi Komplike bir soruna benziyor; eğer crackli oyun ise crack değiştirmeni öneririm. Verdiğim linkte yazanları da uygulayabilirsin. İyi oyunlar.