The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KrKalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırsam bu hafta yayınlamıyacaklar herhangi bir haber yok. Olsun, biz sizi bekliyoruz kardeşlerim kolay gele :)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Yoğunluk nedeniyle giremedim foruma dostlar. Yama durumu %64. Bu hafta biraz yavaşladık doğru. Malum sınavlar falan. Ama çeviri tam gaz devam ediyor. :)

KrKalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahminim doğru çıktı, bizimde vize haftası baya yorucuydu, varsın olsun ki 64 de iyidir genede :D

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Toplam Çeviri Yüzdesi : %68

d_n_n.png

neytullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ne ekipmiş ya, siz çeviriye başlamadan önce şu limitless filmindeki nztdenmi aldınız naptınız, devasa oyunu kıraker gibi götürüyorlar :D

Yalnız şöyle diyim,bu hızla devam edip biterse, bu ekip çok konuşulucak. Çünkü daha önce rastlanan bir durum değil. Diğer ekipler baya yavaştı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çıkınca bi bakalım, destek atarız iyi olursa. :)

Gamer48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle siz ve bütün ekibe çok tessekur ediyorum.böyle bir yapmayı herkes bekliyodur.bu yama bittikten sonra middle earth shadow mordor türkçe yamasına başlama gibi bir düşünceniz varmı .olsa iyi olur.

coksade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkeze Selam, İşte bu arkadaşlar istenildiği zaman nüfus'un katma değer üretebildiğinin bir örneği.Ayrı ayrı uğraşan çeviri sitelerine örnek olmalı.
Bak işte bu iyi geldi:thumbup1: birkaç sorum olacak
Bir site altında toplanıp kısa süre veya belirsiz bir süre çeviri yapmayı düşünürmüsünüz?
Çevirinin bitimine denk gelirse eklemeyi düşünürmüsünüz? yani blood and wine dlc'si için bir planınız varmı? Sonuçta küçük bir dlc değil ama ne kadar sürebilirki koskoca rpg oyununu küçük bir ekiple 2 ayda çevirdiniz
Emeği geçen herkeze teşekkürler.
Gerçekten vaktini,enerjisini bu iş için ayıran arkadaşlarımıza başkaları için değerli olmasada bizim için değerli bir iş yaptıkları için teşekkürü borç bilmeliyiz.

Merak ediyorum ama çok değil.Neden sadece yerelleştirme için birlik olamıyoruz,genel bir site oluşturamıyoruz?
Örnek gösterebilecek farklı siteler var.
(üstteki sorunun cevabını merak edenler Ahmet Sandal'ın Nüfus mu,Nüfuz mu? yazısını okuyabilirsiniz.
Nüfus'umuza yakın nufüz oluşturabiliyormuyuz? belkide asıl sormam gereken soru buydu.Belki yaşadığımız bölge şartları,zaman,gelişim süreci vb. gibi etkiler eşdeğer bir nüfuz oluşmasında kilit rol oynuyordur.)

Global iletişim imkânı sunan internet sayesinde her geçen gün daha fazla sonuçları belirsiz dinamik etkileri olan komplex bir şekilde küreselleşmeye çalışan insanlığın bir kısmı gündelik işlerden sonra eğlence,eğitim vb. amaçlı kullanılan oyunlar filmler ve sözde sosyal internet ortamı çoğu insanın gündelik yaşamlarının küçük veya büyük bir parçası haline geldi,geliyor.

Bazı alanlarda kolektif bir çalışma ortamı oluşturulamıyor ,engel olan nedir daha doğrusu ne gerekiyor ne yapılabilir.bu işin sürekli devamlılığını sağlıyacak ve kısa sürede kaliteli işler çıkarabilcek bir site veya bir kuruluş neden oluşamıyor mesela Torrent Oyun vb. gibi oyuncuların hatta film dizi anime ile ilgilenenlerin de toplanabildiği ve asıl amacın yerelleştirme üzerine oldugu bir site kurabilmek için neler gerekiyor?
ne kadar para?
ne kadar arz talep?
ne kadar ilgi gerekiyor?
bu işle ilgilenebilecek tecrübeli veya bilgili,donanımlı ne kadar insan gerekiyor?
Arz talep tamam,ilgi tamam sadece maddi destek ve bu işin farklı yönleriyle ilgilenebilecek tecrübeli,bilgili,donanımlı güvenilir insanların toplanması gerekiyor gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Nickimle zıt bir yazı oldu
Çok uzattım bir umut belki birilerine bir fikir verebilmişimdir.

AnatoliaTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam ana hikayeyi yayımlayıp dlc leri ekstra olarak yayımlasanız bende arkadaş gibi sabırsızlardanım birde steam gog ve diğer platformlara uyumlu değilmi.

T_Ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Dostlar, henüz ana senaryoda bitmiş değil. Altyazıların bitiyor olması sizi yanıltmasın, oyunun arayüzü, kitapları, notları ve belgeleri önemli. Görevlerin, hatta kritik görevlerin büyük çoğunluğu içerisinde belli kitaplar ve notlar içeriyor. Bunları çevirmeden çıkarırsak çok eksik bir oyun olur. Biz onu bitirene kadar zaten DLC'de bitecek. O yüzden endişeniz olmasın.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Toplam Çevrilme Yüzdesi : %69

yuzde.png

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Ana hikaye, yan görev ve kontratların hepsi 1 aya yakındır tamamı çevrilmişti zaten, şu an elimizdeki yük oyunun arayüzü ve düzeltmeleri.

Perseus_42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çeviride emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. bu sayfayı favoriye aldım hergün bakıyorum yüzde kaç oldu seviye diye, umarım en kısa sürede tamamlanırda bizede oyunu türkçe oynamak nasip olur :) Kolay gelsin arkadaşlar :)

AnatoliaTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çeviride emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. bu sayfayı favoriye aldım hergün bakıyorum yüzde kaç oldu seviye diye, umarım en kısa sürede tamamlanırda bizede oyunu türkçe oynamak nasip olur :) Kolay gelsin arkadaşlar :)

Aynen hergün girip bir gelişme varmı diye bakıyorum her cumartesi yeniliyolar ilerleme düzeyini . Allah kolaylık versin zor Witcher gibi bi oyunu çevirmek.

neytullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen haftaki yüzdelikten sadece %1 ilerleme olmuş.
Çok yavaşladınız , acaba işleriniz mi yoğunlaştı veya ekipten ayrılan mı oldu ?

AnatoliaTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçen haftaki yüzdelikten sadece %1 ilerleme olmuş.
Çok yavaşladınız , acaba işleriniz mi yoğunlaştı veya ekipten ayrılan mı oldu ?

Vize haftası var yazmışlardı bu işi yapan arkadaşlar öğrenci her hafta %15 lik bir artışla işi götürmek zor böyle yavaşlamalar normal başka bir ekipte olsa buraya kadar bile gelemezdi diye düşünüyorum .

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar yarına güncelleme yok. Onun yerine yılbaşında görüşürüz. :)

KenanK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heyecanla bende bekliyorum, Steam yılbaşı indirimlerinden alıp kenara koyucam.

Yama için çalışan arkadaşlara Kolay Gelsin. Umarım her şey yolunda gider ve yama bütün ek paketler dahilinde biter... ;)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
filippa.png

2015_12_31_00067.jpg

2015_12_31_00010.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dostlar mutlu yıllar :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Adamsınız :)
Mutlu yıllar :clap:

neytullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hey maşallah %84 , çok yavaşladınız demiştim bir arkadaşta vize haftası fln demişti.
Yoksa bu hıza kim engel olucaktıki , arkadaş haklı.
Ya çok sağolun valla , şu oyunu sırf türkçesi çıkıcak diye orjinalini satın aldım.%84 ya, abi kala kala %16 kaldı.
Ve üstelik siz 1 sene falan demiştiniz, Ha gayret arkadaşlar sadece %16 kaldı , biz arkadaşlarla bir konu hakkında çalışma yaparken, çok az kaldığı zaman çok gevşiyoruz nasıl olsa az diye.
Ve asıl işimizden çok daha uzun sürmüştü az olan iş.
Sakın bu hataya düşmeyin, nasıl o hızla çalışıyorsanız %16'yada öyle davranın.
Tekrardan çok sağolun.

solgundogukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lan varya dua edicem olum size 😄 elinize yüreğinize sağlık 👏

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Oyunu almak aklımın köşesinde hep. Aslında sizin bu yama çalışmanız sayesinde.

Kolay gelsin. Yama yayınlanınca umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Oyunu almak aklımın köşesinde hep. Aslında sizin bu yama çalışmanız sayesinde.

Kolay gelsin. Yama yayınlanınca umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.
Emeğimizin karşılığı alacağımız güzel yorumlar. İnsanları mutlu edebiliyorsak yeter bu bize. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...