The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition Donma Sorunu

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
slm SDN Sakinleri The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition oyununda youtube 57 . bölümde gemi son yere geliyor benim pc de oyun donuyor kalıyor oyunla ilgili bir sorun gibi sistem i7 gtx 460 2gb ddr5 yardım youtube dk 11.28 den sonra gemi son yere geliyor orada kalaye dogru çizgi çiziliyor X çıkıyor ekran hafif kararıyor oyun donuyor görev yöneticisinden kapatıyorum oyunu çok bekledim ama ordan ileri gitmiyor pc ısınması degil saveden açıyorum oyunu kart ısınmadan,da aynı bu sorunla ilgili çözümü olan yardım edebilirmi driver vs güncelle demeyin tümü son dur bütün yollar denemiştir youtube part 57 http://www.youtube.com/watch?v=LFMxsTU-w...ws&list=SL

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sanırım Loc Muinne'e geçmeden önceki sinematikte donuyor. Çok ilginç hocam defalarca oynadım ve o dönem GTX 460 ve i7 950 vardı, sistem de full oc'liydi ama en ufak sıkıntı olmadı. Hatta geçen ay sonu da bir defa oynadım hiç sıkıntısız. Oyun orijinal mi? EE patch'i mi yaptın normal sürüme GOG versiyon mu? Rip'li bir versiyon mu? Kurulumda herhangi bir hata, uyarı vb. aldın mı? Oraya kadar sorunsuz geldiysen, aklıma birtek oyunu kurduğun kopyanın eksik ya da hatalı olması geliyor.

Ekleme: Oyun black box mı? :) Şurada (resmi witcher forumu) senle aynı sorunu yaşamış bir eleman, black box der demez konusunu kilitlemişler.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu başka siteden youtubenin kestigi donma olan yerin resmi ve videosu dk 16.06 dadır
[video]http://www.oyunhabercisi.com/2012/04/22/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition-videolu-tam-oyun-cozumu/[/video]
thewitcher2assassinsofk.png

Sanırım Loc Muinne'e geçmeden önceki sinematikte donuyor. Çok ilginç hocam defalarca oynadım ve o dönem GTX 460 ve i7 950 vardı, sistem de full oc'liydi ama en ufak sıkıntı olmadı. Hatta geçen ay sonu da bir defa oynadım hiç sıkıntısız. Oyun orijinal mi? EE patch'i mi yaptın normal sürüme GOG versiyon mu? Rip'li bir versiyon mu? Kurulumda herhangi bir hata, uyarı vb. aldın mı? Oraya kadar sorunsuz geldiysen, aklıma birtek oyunu kurduğun kopyanın eksik ya da hatalı olması geliyor.

Ekleme: Oyun black box mı? :) Şurada (resmi witcher forumu) senle aynı sorunu yaşamış bir eleman, black box der demez konusunu kilitlemişler.
oyunun kurulumda hiç bir sorun yoktur bu sorunu çözen varmı yardım edebilirmi

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kopya da nasıl kopya. Enhanced Edition'da oyunceviri.com sitesinin resmi yaması birlikte geliyor oyunla. Yani EE sürüm PC'de Türkçe dil desteğine sahip. Sende Türkçe yoksa yüklediğin sürüm muhtemelen black box'tır. İndirdiğin yerden ya da black box sürümle oyunu sorunsuz bitirenlerden soracaksın hocam.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun BlackBox yapımı kısaltılmış oldugu için olma ihtimali varmış BlackBox oyunlarında olabiliyormuş skidrow indirecegim 14 gb küsür

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ama her grubun kinde türçe seçenegi varmı,ki boşa indirmeyek tr iyi oluyordu

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
skidrow sürümünde böyle bir sorun yok tr alt yazı daha fazla 3.1 patch dan sonra 3.2 patch da oyunun kurulumundan sonra yüklüyorsunuz bir çok hata düzeltmeleri oyundan atma vs düzelmiş skidrow iyimiş

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ben çözdüm işi oyunun yüklü olduğu dizinde cookedPC-movies e gir ordan load_a2_a3_i.usm dosyasını çıkart ve 1. dosyaya bu adı gir sonuç olarak izlediğin bir videoyu tekrar izleyip oyuna devam edersin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu sorunu daha düzgün bir şekilde anlatırmısın şuan aynı sorunu yaşıyorum 1. dosya derken neyden baysediyosun anlamadım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herhangi bir dosyayı kopyala sildiğin dosyanın ismini ver demek istiyo

ibrahim96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun çözüldü eyvallah

snickers bu arkadaş pek açık anlatmamış nasıl sorunu çözdüğünü 1. dosya nedir? bi de o dosya yı dosyadan çıkartırsam video hiç açılmaz denedim bir iki kez anladığım kadarıyla ama sorun hallolmadı bi yardım pls.

rakoon88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben denedim ilk olarak load_a2_a3_i.usm dosyasını bir yere kes yapıştır ama witcher 2 nin dosyasının içine değil sonra tekrar witcher 2 nin dosyasına gir yine aynı yere girip loadlı olan ilk dosyanın adını load_a2_a3_i.usm diye değiştir.Sonra oyunu aç ilk sinamatik vergene gittiğini gösteriyor.ancak açtığında loc muinnde olduğunu görüceksin.BU KADAR.:)