bende vr dan gariban cuguli olma sümulatör oynamak istiyorum ama oluyormu yok seninki olacakmı yokben de akıllı saatten gta 5 oynamak istiyorum
bilgi gerektirecek bir şey yok. google a psp twd yazarsın göremezsen yoktur. eleştirdiğim nokta bu kadar basit sorunu buraya taşımanız.Bu konuda pek Bi bilgim olmadığı için sadece danışmak istemiştim kinayeli bir şekilde alay ettiğinize göre forumun İlgi alakasını* öğrenmiş oldum teşekkürler diliyorum
ii akıllı saat almim ozmn gta kaldırmıyosabende vr dan gariban cuguli olma sümulatör oynamak istiyorum ama oluyormu yok seninki olacakmı yok
Sonuçta buradaki amaç tartışma sohbet sorun buraya kadar taşınınca ne oluyor bişey yazmak zorunda değilsin burayabilgi gerektirecek bir şey yok. google a psp twd yazarsın göremezsen yoktur. eleştirdiğim nokta bu kadar basit sorunu buraya taşımanız.
bu yardım istemek değil de hazırcılık gibi. sorduğun cidden basit bir şey çünkü.Sonuçta buradaki amaç tartışma sohbet sorun buraya kadar taşınınca ne oluyor bişey yazmak zorunda değilsin buraya
Bilmemek basitlik mi oluyorbu yardım istemek değil de hazırcılık gibi. sorduğun cidden basit bir şey çünkü.
hayır tabiki. sadece google dan kolaylıkla bulurdun. mesele bilmemen değilBilmemek basitlik mi oluyor