The sims 4 güncellemeden sonra kasıyor

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
merhaba arkadaşlar ben crackli sims 4 indirdim ve yükledim ilk başta en ilk sürümüyle oynadım ve hiç kasma yoktu oyun içinde 170 kadar fps alabiliyodum ama güncelleme yaptıktan sonra oyun içinde 29 fps geçmiyo ve kasıyo bütün ayarlar lowda ve laptop modunda çok sinir bozucu güncellediğim sürüm 1.2.16 türkçe yama yüklemek için kurmuştum yardım edebilecek biri varmı

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Korsan oyunla ilgili sorunları anca korsan dağıtımcıso bilebilir.Orjinal diyeceğimde TS4'ü orjinal almak delilik.

hlalnzasln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya abicim ben orjinal aldım origin hesabım vardı yükledim falan sonra bir müddet oynadım işletim sistemim w10 dan w8 düştü ama oyun w10 da tıkır tıkır çalışıyordu değişik bir hata vermeye başladı sildim tekrar yükledim yine olmadı ekran kartını güncelledim yine olmadı bende attım bunu bir kenara bir gün aklıma esti bakayım diye bir girdim açıldı düne kadar tıkır tıkır çalışan oyun 2 haziran da gelen güncellemeyi yaptıktan sonra mafoldu ben öyle bilgisayardan da çok anlamam sadece biraz cpu hızında sorun varmış ama diğerleri oyunun gereksiniminin üstünde bile işte oyun başta takıldı takıldı en son başlamadı oyuna giriyordum aileyi seçip başlata bastığımda yüklenip yüklenip beni şehirler ekranına atıyordu kapadım açtım bilgisayarı falan o da düzeldi şimdi aşırı takılıyor abi ben bu oyunu ultra da oynuyordum şimdi low a alınca da takılıyor bir de oyundan hiçbir şey anlamıyorum nolur yardımcı olursan :(:(