The Last Airbender'dan 3D Müjdesi

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Merakla beklenen çizgi film The Last Airbender'ın yapım aşaması nihayet tamamlandı. Filmin en etkileyici ve son fragmanı görsel olarak gövde gösterisi yapıyor.

Geçtiğimiz yılların en ilgi çeken ve en çok ödül alan çizgi filmi Avatar: The Last Airbender, beyazperdeye aktarılıyordu. 6.His'in yönetmeni M. Night Shyamalan, Avatar Aang'in sinema macerasının yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.
İçerdiği ilginç karakter ve uzak doğu felsefesi nedeniyle, büyük ve küçük izleyicilerin ilgisini çeken çizgi film, sinemada da aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

[SDNTV]http://video.shiftdelete.net/y/70de86aa9f16634bf076c96ad8be0e36.flv[/SDNTV]

Çekimleri büyük bir gizlilikle süren filmle ilgili herkesin endişelleri vardı. Avatar dünyasının büyüklüğü düşünülünce, serinin izleyicileri koskoca bir sezonun nasıl 2 saatlik bir filme sığacağını merak ediyordu.
Avatar'lar beyazperde de çarpışacak
Ancak, The Last Airbender'ın en son yayınlanan fragmanı endişlerin yersiz olduğunu gösterdi. Star Wars ve Indiana Jones'un da efektlerini yapan ILM tarafından geliştirilen, özel element görselleri sayesinde film çizgi filmi aratmayacak bir görselliğe sahip olacak.
Fragmandan anlaşıldığı gibiyse, Avatar Aang'in bu macerası üç boyutlu olarak gösterime giriyor. Bu yazın en iddialı filmlerinden biri olan The Last Airbender, anlaşılan James Cameron'ın Avatar'ıyla aynı platformda savaşmayı düşünüyor. Ne de olsa, Cameron yüzünden çizgi filmin başındaki Avatar ismi değiştirilmek zorunda kalmştı.
:: Fragmanı beğendiniz mi? Sizce 3D konusunda hangi Avatar daha ilgi çekecek?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
rekabeti seviyorum 3 d yi seviyorum :) sinemayı seviyorum

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Film çok güzel olacak büyük ihtimalle. Efektler çok güzel. Ancak videodaki görüntü çamur gibi.

meldowkan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
keşke bu filmi çizgi filmdeki gibi 3 film yapsalardı

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Avatar ın çizgi filmini çok büyük ilgi ile izlemiştim. Filmide , çizgi filmi gibi olursa, j.Camaron un avatar'ına fark atar gibime geliyor. Ayrıca son hava bükücü nün 3 boyutlu olucağını bilmiyordum , benim için büyük sürpriz oldu , sevindim 3 boyutlu olduğunu duyduğuma.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İşte gerçek Avatar bu ya. Diğer Avatar'ı hala izlemedim, ne olduğuna dair de bir fikrim yok.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
cameron amca keşke bunada el atsa idi daha çok göz önünde olur kaliteye kalitede katardı... oyuncular konusunda tereddütteyim hala.
inşallah çok iyi bir seri filmi olacak :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
buradaki fragman açılmayınca yutupdan izledim ama appayı göremedim
yipyip :)

BaRoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3D ama nasil 3D oda önemli misal. En son Avatar dan aldığım haz ve gaz ile Titanların Savaşı filmine gittim 3D diye. Tamamen hüsran. 3D diye adamlar 3-5 sahne koymuşlar gerisi 2D bu filmde o şekilde 3D olursa yazık olur. Umarım 3D teknolojisini sonuna kadar kullanmışlardır... Onun dışında efektlerin başarısı tartışılmaz olacak gibime geliyor. Heyecanla bekliyoruz...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ohhh ne güzel bende avatar ın 3. sezonunu indirmiştim onu izliyorum zevkli olacak :D

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
dikkatini çekti ise fragmanda toprak bükme mevcut ve ilk sezonda toprak yok 3 olmaz 2 film olur :thumbdown:

Üç film olacak. İlk sezonda toprak bükenler vardı. Aang'in kankası Bumi vardı mesela toprak krallarından birisi.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çizgi Dizisini Soluksuz İzlemiştim Bu Yaşta :) Film için İse Sabırsızlanıyorum Fragmanlar Beklentilerimin Çok Üstünde Ama Biraz Aang Karakteri Oturmamış Gibi

Filmi Merak Edenler Çizgi Dizisini İzlesinler O Zaman Film Hakkında Çok Daha Bilgileri Olur Karakterleri iyi Tanırlar

Yip Yip Abba :)

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
titanlar gibi 3 boyut olacaksa olmasın, para tuzağı :S

sekomv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film inşallah zarar eder de şu salak yönetmenin elinden alırlar seriyi hiç olmazsa diğer bölümleri katletmesin :angry:

hakndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kimse dikkat etmedi sanırım Aang sizce de çok fazla ciddi ve suratsız değil mi? Çizgi filmi eğlenceli kılan avatarın neşesi ve çocukluğuydu fragmanlarda bunu göremedim sanki. Umarım güzel bir film olur..

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar kimse dikkat etmedi sanırım Aang sizce de çok fazla ciddi ve suratsız değil mi? Çizgi filmi eğlenceli kılan avatarın neşesi ve çocukluğuydu fragmanlarda bunu göremedim sanki. Umarım güzel bir film olur..

haklısın şimdi farkettim. çizgi filmde zıpırdı :) ayrıca çizgi filmde, neşe dolu bi insanın nasıl da piskopata dönüştüğünü de gözler önüne seriyordu (avatar halinde)

Vandheer Lord

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sokka,Aang ve Toph'un olduğuğu bölümler çok komikti.Hatta Sokka Aang'İn Appayı kaybettiği zaman susuzluktan kaktüs yemişti ve aptalca davranmaya başlamıştı.:D

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Yüzüklerin Efendisi gibi, mizahın çok geride kaldığı filmleri bile komediye çeviren Hollywood eminim ki, Aang'in mizah yönünü arka plana atmaz :)

baxı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabıkı bu cızgıfılm , dusunce ,malzeme hersey mukemmel cok tereddutum vardı ılk duydugumdan berı acaba cızgıfılm dekı o buyulu dunyayı yansıtabıleklermı dıye ama son fragman bıraz daha rahatlattı benı dıger avatarı ızledım ama bu eger duzgun yapılırsa cok daha ıyı bır fılm olur sadece onemlı olan burda fılmı pazarlayabılmelerı umarım ıyı satarlar dıger avatar oyunlarda bıle reklamı vardı dırt2 de oyundakı reklam panolarında bıle vardı temmuzu ıple cekıyorum ve umarım 3 fılm olur hatta dahada uzatsalar super olur :)