The current bios setting do not fully support the boot device Hatası

turnedback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarı topladım ve windows kurulumunu yaptım. Hiç bir sorun yoktu sabah geri açtığımda şöyle bir hata veriyor.
The current bios setting do not fully support the boot device. Go to advanced - Boot CSM parameters and, adjust the CSM (compatibility suppot module) setting to enable the boot device .. Çözümü bilem varmı arkadaşlar CSM yi bios dan enable yapıyorum ama yinede olmuyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bios pilini çıkar 5 dakika bekle tak kısadevre yapmayı biliyorsan yap bilmiyorsan jumper kullanabilirsin 5 dakika beklemek istemezsen. Kasada harddisk harici ne varsa çıkar klavye mause falan çıkar hepsini. Biostan harddiskini en üste al. Sata kablolarını kontrol etmeyi unutma. Hatta anakartta başka sata girişlerine takarak dene

turnedback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios pilini çıkardım o sorun geçti gibi şuan bu seferde SMART satus bad , backup and replace . Press f1 to resume yaziyor. Basıyorum biosa atiyor biosdan cikiyorum ole kalıyor bilgisayar harddisk yeni aldım ama onda sıkıntı var sanırım 250 gb lik eski harddiski taktım windowsu ona kurdum şuanlik sıkıntı yok diger harddiski gerimi göndermeliyim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Smart hatası veriyor harddiskin gidici