- Reaksiyon puanı
- 12,109
28 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 4. bölüm fragmanı. Fon müziğinde 1995 yılında Almanyada kurulan rap grubu olan Cartelin müziğini kullanmışlar.
Benim hoşuma gitti zaten bir insan sürekli gelen şeyi kötü düşünürse o şey iyi de olsa insan artık o kötü deyip istese de sevemeyebilir işte bu yüzden pozitiflik iyi28 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 4. bölüm fragmanı. Fon müziğinde 1995 yılında Almanyada kurulan rap grubu olan Cartelin müziğini kullanmışlar.
Oyuncuları baya kaliteliVe ikinci fragmanı.
Hocam siz bu diziye neden nefret sözleri söylüyorsunuz alıp veremediğiniz ne dizilerleDövüş sahneleri berbat.
Kötüye kötü dedim. Ne var bunda?Hocam siz bu diziye neden nefret sözleri söylüyorsunuz alıp veremediğiniz ne dizilerle
Hocam sizinle dün tartıştım bu konuda bugün tartışamayacağım hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz benim iyi demem sizin kötü demenizi çürütür sizin kötü demeniz benim iyi dememi çürütürKötüye kötü dedim. Ne var bunda?
Dövüş sahneleri kötü dedim. Siz alıntı yaptınız. Sonra da "tartışmak istemiyorum" diyorsunuz.Hocam sizinle dün tartıştım bu konuda bugün tartışamayacağım hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz benim iyi demem sizin kötü demenizi çürütür sizin kötü demeniz benim iyi dememi çürütür
Kafa yormana gerek yok sevgili Niyazi... Eğer Türk devletini küçük düşürecek dış kaynaklı bir yapım olsaydı emin ol bişey diyemeseler de hoşlarına giderdi, içten içe beğenirlerdi. Yani anlayacağın mevzu ideolojik.Hocam siz bu diziye neden nefret sözleri söylüyorsunuz alıp veremediğiniz ne dizilerle
Alakası yok hocam ya artık devir değişti. Diğer dizileri gördükce beklenti de fazla oluyor bu beklentiyi sağlayamayınca ister istemez negatif yorumlar geliyor.Kafa yormana gerek yok sevgili Niyazi... Eğer Türk devletini küçük düşürecek dış kaynaklı bir yapım olsaydı emin ol bişey diyemeseler de hoşlarına giderdi, içten içe beğenirlerdi. Yani anlayacağın mevzu ideolojik.
Yanlış anlaşılmasın, ben arkadaşların Türk devletini sevmediklerini falan demek istemiyorum. Nefretleri Türk devletine değil, devleti yönetenleredir.
Kıymetli abim, devir değişebilir tabii, lakin insanların formatlanmış kafası değişmez. Bahsettiğiniz diğer dizilerin birçoğunu izliyorum ben de... Benim karşı çıktığım nokta şu ki, sürekli hayali entrikaların, kan ve şiddetin işlendiği oyunlarla kafası ütülenmiş insanların yirmi dakikalık bir izlemeyle birbirine özenip koro halinde menfi yorumlar yapması.Alakası yok hocam ya artık devir değişti. Diğer dizileri gördükce beklenti de fazla oluyor bu beklentiyi sağlayamayınca ister istemez negatif yorumlar geliyor.
Dövüş sahneleri kalitesiz dedim. Gayet kalitesiz. Şimdi bu sahnelere kaliteli mi diyorsunuz? Kafamın formatlanmasıyla ne alakası varsa...Kıymetli abim, devir değişebilir tabii, lakin insanların formatlanmış kafası değişmez. Bahsettiğiniz diğer dizilerin birçoğunu izliyorum ben de... Benim karşı çıktığım nokta şu ki, sürekli hayali entrikaların, kan ve şiddetin işlendiği oyunlarla kafası ütülenmiş insanların yirmi dakikalık bir izlemeyle birbirine özenip koro halinde menfi yorumlar yapması.
Afilli aşktaki bazı oyuncuların olması gözüme çarptı Allahın izniyle pazar günü bakayım nasıl bir diziymiş güzele benziyor güzel dedim diye overclocked gene gelecek