yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Ben de aşk denilen şeyin içindeyim Romantic ama böyle şiirler yazmıyorum hiç. 

Aşk diye bişey yok romantic..![]()
Sevgi ve saygımız herkese var ama aşk dediğimiz şey bundan bir kademe daha üstün hocamAşk bir suçtur bu suça ortak olan idamlıktır(ya da yardakçıdır)
Aşk diye bir şey yoktur sevgi ve saygı vardır.
meşk diye bişey var ama ?Aşk diye bişey yok romantic..![]()
Ben de aşk denilen şeyin içindeyim Romantic ama böyle şiirler yazmıyorum hiç.![]()
İnşallah Ciana, teşekkürlerAman Romantic Sakın içindeki sevgi sözcüklerinin mühürlenmesine izin verme !
Bakma negatif yorumlara kör ol sağır ol yeterki içindeki sevginin damlası olup çoşku seline dönen o masum ve özel duygulara pranga vurma .
Dillere pelesenk olmuş sözlerden ziyade içinden geldiği gibi yansıt sevgini ! Bakma kimsenin aşk yok yalan dediğine eminim hepside aşık olmuştur ve eminim bunları benim kadar takdir eden sayısı daha çok olacaktır...
Umarım layığınca seni hak eden seni anlayabilen birine dökülür en güzel en başka en değerli cümlelerin özel şiirlerin ...
En iyisi olduğun gibi yansımak. Sonra yok sen böyle değildin diye ayrılır giderlerBeni ben olduğum için sevmesini beklemek yerine başka bir insan kılığına girmek ne kadar mantıklı olabilir ki ?
Sonuçta ben buyum kabul ederse en mutlu insan olur etmezse de ...![]()