Teşekkürler Eyy Sevgili !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben de aşk denilen şeyin içindeyim Romantic ama böyle şiirler yazmıyorum hiç. :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Aşk bir suçtur bu suça ortak olan idamlıktır(ya da yardakçıdır)
Aşk diye bir şey yoktur sevgi ve saygı vardır.
Sevgi ve saygımız herkese var ama aşk dediğimiz şey bundan bir kademe daha üstün hocam :)
Aşk diye bişey yok romantic..:D
meşk diye bişey var ama ? :P :D

Ben de aşk denilen şeyin içindeyim Romantic ama böyle şiirler yazmıyorum hiç. :)

O da sizin bakış açınız saygı duymak lazım :)
Şiir yazmaki duyguları kalemle ifade etmek herkes için bir çıkış kapısı olmuyor, başka yollarla içinizi dökebildiğinize eminim ama ben de böyle dökebiliyorum :)

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aman Romantic Sakın içindeki sevgi sözcüklerinin mühürlenmesine izin verme !

Bakma negatif yorumlara kör ol sağır ol yeterki içindeki sevginin damlası olup çoşku seline dönen o masum ve özel duygulara pranga vurma .
Dillere pelesenk olmuş sözlerden ziyade içinden geldiği gibi yansıt sevgini ! Bakma kimsenin aşk yok yalan dediğine eminim hepside aşık olmuştur ve eminim bunları benim kadar takdir eden sayısı daha çok olacaktır :) ...

Umarım layığınca seni hak eden seni anlayabilen birine dökülür en güzel en başka en değerli cümlelerin özel şiirlerin ...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Aman Romantic Sakın içindeki sevgi sözcüklerinin mühürlenmesine izin verme !

Bakma negatif yorumlara kör ol sağır ol yeterki içindeki sevginin damlası olup çoşku seline dönen o masum ve özel duygulara pranga vurma .
Dillere pelesenk olmuş sözlerden ziyade içinden geldiği gibi yansıt sevgini ! Bakma kimsenin aşk yok yalan dediğine eminim hepside aşık olmuştur ve eminim bunları benim kadar takdir eden sayısı daha çok olacaktır :) ...

Umarım layığınca seni hak eden seni anlayabilen birine dökülür en güzel en başka en değerli cümlelerin özel şiirlerin ...
İnşallah Ciana, teşekkürler :)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Beni ben olduğum için sevmesini beklemek yerine başka bir insan kılığına girmek ne kadar mantıklı olabilir ki ? :)
Sonuçta ben buyum kabul ederse en mutlu insan olur etmezse de ... :)
En iyisi olduğun gibi yansımak. Sonra yok sen böyle değildin diye ayrılır giderler :)
Adam gibi adamı herkes sever. Özellikle birine yakın ise kalben ilgisini ona vereni :) Sen adam gibi yaklaş da anlaşır,uyum sağlarsanız zaten olur yoksa kısmet değilmiş der insan. :) Yapmacık olmaman iyi bir seçim olmuş. Allah hayırsız insanlardan uzak etsin.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Zamanda bahsettiğin şeyi denemiştim zaten ve yine dediğin gibi sen böyle değildin gibi bi takım anlaşmazlıklar yüzünden ilişkimiz sekteye uğramıştı, ondan sonra aldım kararımı, kendini onun için değiştirmeye göze almak ve bunu yapmak doğru değilmiş demek ki :)
Birbirimizi kırmış olsak da fazla uzatmadan bitti zaten,
Güzel bir de ders aldım: Yaşanarak öğrenilirmiş hayat, düşündükerin her zaman doğru olamayabiliyormuş maalesef :(
değerli yorumun için teşekkürler llavinya :)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Rica ederim.:) Zaman geçerken üzüyor insanı ama iyi tarafından bakmak lazım. Mesela hayatından giden birisi için üzülürsün ama gitmesi sebebiyle tanıdığın biri daha çok sevdiğin olur, daha mutlu olursun. Üstüne teşekkür bile edersin iyiki gittin diye :D Gülüyorum bakma sen :) Her şey olabilir. Hayat bu!

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
llavinya ii güsel diosunda o gidenin arkasından cekilen ızdırap insanı mahvedior.aslında biliosun o acı yenisi gelene kadar sürecek MEVLAM her acıyı unutturacak ama yinede zor.ALLAH herkese gönlünden geceni hayırlısı ile versin.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Evet. Diyrum ya zaman geçerken üzer insanı. Bir günde biter. Tabi izin verirsen yeni bir mutluluk kaçınılmaz olur. Allah hayırlısını versin. Birisi bana insanlar ne kadar izin verirsen seni o kadar üzer demişti. Çok haklıymış. Zamanla bunu anlayarak yaşadım.