Terim isyan etti: "Yazıklar olsun"

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Senın aılenden yakınından bırı gıtsın o zaman gorurum senı....
baslarsın her gordugun kameraya aglamaya o zaman...
yıllardır teror var dersın o zaman...
degısen bırsey olmaz dersın o zaman....
o saldırıda terımın aılesınden bırını mı kaybettıde bu şekılde açıklama gereğı duydu?
benım yazdıklarıma senın bu şekılde cevap vermen arasında ne gıbı bağlantı var.yazdıklarımı nerenızle algılıyorsunuz merak ettım

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ne yazacağımı bilmiyorum ağzına yüreğine sağlık....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türk milletinin acısını içinde yaşayarak dışarı aktaran Fatih Terim'e karşı halen fenerlilerden tepki yağıyorsa benim için vatan haini onlardır. Fatih Terim'e şov yaptığını veya samimi bulmayanlara söyleyecek tek cümlem şudur. "Ateş düştüğü yeri yakar"

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
o saldırıda terımın aılesınden bırını mı kaybettıde bu şekılde açıklama gereğı duydu?
benım yazdıklarıma senın bu şekılde cevap vermen arasında ne gıbı bağlantı var.yazdıklarımı nerenızle algılıyorsunuz merak ettım

Benım degıl de senın bu konuları baska bır yerle algıladıgın kesın kı bu tarz sıradan basıt ucuz cevaplar verebılıyorsun bu tarz olaylar ıcın..

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Benım degıl de senın bu konuları baska bır yerle algıladıgın kesın kı bu tarz sıradan basıt ucuz cevaplar verebılıyorsun bu tarz olaylar ıcın..
terımın benzer konuşmasını bdp başkanıda yaptı.ozaman onuda bu açıklamalarından dolayı tebrık edelım
desene anlama problemı çekıyorum nıye boş yere zahmet edıp de yazıyorsun.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu hassas konuda kimse şov yapmaz.hocamın içinden gelmedi konuşmadı.rıdvan hoca da konuşmamıştı.

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler Fatih Hoca hislerimize tercüman oldun..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
laf ebeliği yapanlar sizler bu kadar gerçekleri görmeyecek kadar gözünüz kara demek.. ateş düştüğü yeri yakıyor senin hayatın devam ediyor tabi he de geç Fatih hoca her şeyi söylemiş zaten ne kaldıki söylenecek ALLAH RAHMET eylesin, tebrik ederim güzel yorumları için arkadaşları bizde bu ülkenin evladıyız.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fatih Hoca ilk defa seni destekliyorum.
Seninde dediğin gibi yazıklar olsun bunu yapanlara, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışanlara.
Maalesef bunları yapanlar yakalanınca yaşama hakları oluyor, anne karnındaki bebeği öldürenlerin bile yaşaması hak görülüyor. Bunca kötü şeyler yaşanır iken elinde imkan olup da kullanmayanlara da yazıklar olsun. Hem Allah'a dua edeceğiz, hem de elimizdeki silahları kullanacağız. Sadece dua ile olmaz tevekkül.

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fatih terimi sevmem kasıntı adamın teki fakat doğru konuya değinmiş bravo

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gecmış kameralarının karşısına gündeme oturmak ıçın show yapıyor.ben böylelerıne sinir oluyorum.ancak kamera karşısında konuşmayı bılırler.şimdı spor basını bır hafta bu adamın konuşmalarını yayınlar

Aha bitanede burda ! Adamın shov yapmasına gerek yok yaptığını yapıyor zaten her türlü rahat ol sen senin bdplilerden farkın kalmamış.,

İyi forumlar