Terim isyan etti: "Yazıklar olsun"

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fatih Terim, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada bugün futbol konuşamayacağını söyleyerek, Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

fatihterim3_VR4FN.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'yı 2 - 1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırıya değindi.

Tecrübeli teknik adam Terim, "Yazıklar olsun, Türk insanının ne örfünde ne ananesinde boyle birşey yoktur. Bu kadar ana baba evladına yazıktır" dedi.

Fatih Terim toplantısına katılmayacağını belirterek, "Sorularınıza cevap vermek için yayınıza geldim. Ama Gaziantep'teki olayları öğrendim. İçimden futbol konuşmak gelmiyor. Antep'te olanları duyunca, bir yere ateş düşmüş, kardeş kardeşi vurmuş, burada iyi oynadık 3 puan aldık demeye utanıyorum. Yazıklar olsun, Türk insanının ne örfünde ne ananesinde boyle birşey yoktur. Bu kadar ana baba evladına yazıktır. Çok asabım bozuk, çok sinirim bozuk. Konuşasım yok. Kusura bakmayın özür diliyorum. Benden lütfen bu akşam hiçbirşey beklemeyin, hakikaten çok sinirliyim" ifadelerini kullandı.

ntvspor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
helal olsun imparator!.. izlemek isteyenler için:

[video=youtube_share;owCJNTq9kjs]http://youtu.be/owCJNTq9kjs[/video]

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fatih Hoca ilk defa seni destekliyorum.
Seninde dediğin gibi yazıklar olsun bunu yapanlara, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışanlara.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu konuşmayı kocamanın yapmasını düşünüyorum da somurtkan bir şekilde mimikler sabit O.o Ne kadar içden olurdu ? sonrada fatih hocamızın mimik ve jest hareketleri ile dalga geçerler... Bu arada çok güzel konuştu ancak bir gerçek var gaziantep kana bulandı :(

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu konuşmayı kocamanın yapmasını düşünüyorum da somurtkan bir şekilde mimikler sabit O.o Ne kadar içden olurdu ? sonrada fatih hocamızın mimik ve jest hareketleri ile dalga geçerler... Bu arada çok güzel konuştu ancak bir gerçek var gaziantep kana bulandı :(

Nekadar değişiksin sen ya. Hem antep kana bulanmış diyorsun hemde Aykut'u çekiştiriyorsun.
Şu acı günde bari bırakın bu düşmanlığı.

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa ile oynadıkları karşılaşmanın ardından sonucu ve oyuncu değerlendirmeyeceğini belirterek, Gaziantepte yaşanan terör olaylarını lanetledi.
Fatih Terim yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada futbol konuşmak istemediğini belirterek; teröre lanet okudu.
Terim canlı yayında şu sözleri söyleyerek karşılaşma hakkında yorum yapmadı:

"Açıkçası güzel konuşıyım, her sorularınıza cevap veriyim diye indim aşağıya ama Gaziantep'teki olayları duyunca, bir yere ateş düşmüş, ülkede kan gövdeyi götürüyor, yazıklar olsun. Ne oluyor bu ülkeye? İçimden futbol konuşmak gelmiyor. Bunlar vatan evladı değil mi? Neyi paylaşamıyoruz? Futbol konuşalım ama inanın bana çok üzgünüm ve içimden gelmiyor. Toplu katliama gidiliyor. Bu Türk insanının tarihinde yok. Yazıklar olsun, tek diyebileceğim bu. Kınıyorum falan değil yazıklar olsun. Kusura bakmayın. Röportaj her zaman yapalım ama şimdi değil. Asabım çok bozuk. Ben de bu ülkenin insanıyım. Bu ülkenin Ay-Yıldızını gururla taşıdım. Hala da bu ülke için uğraşıyoruz. Bunların anası babası yok mu? Yayıncı kuruluştan özür diliyorum, bunu telafi ederiz. Benden bu gece bir şey beklemeyin"

"BAŞA BİR GÜN FLORYA'YA GELİN, ANLATAYIM"

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısına da oldukça moralsiz bir şekilde gelen Fatih Terim, ''Kaka'yla, Engin Baytar'la, maçla ilgili sorularınızın hepsine cevap vereceğim ama Gaziantep'teki olaydan sonra, durumum şimdi yorum yapmak için müsait değil. Başka bir gün Florya'ya gelin, bunların hepsinin yanıtını vereyim'' dedi.

"MİLLETİN EVİNE ATEŞ DÜŞMÜŞ"

Maçtan sonra duydukları şeylere bir insanın Türk olup da üzülmemesinin mümkün olmadığını dile getiren Terim, ''Yazıklar olsun. Bu ülkeye ne oluyor? Şimdi 3 puan aldık diye göbek mi atayım- Milletin evine ateş düşmüş. Her gün 1 oluyor, 2 oluyor. Beyler nereye gidiyoruz? Böyle bir gecede, 'Kazandığımız için, 3 puan aldığımız için mutluyum, sevinçliyim' demeye utanıyorum. Böyle olacaksa spor yapmayalım, futbol oynamayalım'' ifadelerini kullandı.

"GAZETELERİN SADECE ARKA SAYFALARINI OKUMUYORUZ"

Yaşanan hadisenin ardından söyleyecek söz bulamadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, moralinin çok bozuk olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

''Onlar da ana baba evladı. Hiçbir ölüm olmasın. Bu ülkenin ananelerine, örflerine, kardeşliğine ne oldu?. Dinimiz bunu emretmiyor. 'Komşun açsa, sen tok duramazsın' denilen bir dinden geliyoruz. Belki sesimizi çıkarmıyoruz ama takip ediyoruz. Gazetelerin sadece arka sayfalarını okumuyoruz. Ülkemizde neler olduğuna biz de bakıyoruz. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Onlar da candır. Şimdi gelip ben nasıl maç analizi yapayım? 1-2 gün bana müsaade edin. Galip mi geldik biz? Maç sonu kaynar sular dökülmüş gibi olduk.''
Terim'in yaptığı konuşma, basın toplantısını izleyen medya mensuplarından da alkış aldı.

Kaynak

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Senin ALLAHına Kurban Hocam...Bize diyecek Söz Bırakmamışsın.. Seviyoruz Seni..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bu adamı bildim bileli severim kendisini düşünen ahmağın teki değil bilinçli ve vicdanlı yapısını her zaman futbolun önüne koyuyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bunu bile şimdi başka yerlere çekenler olur, varsın çeksinler, biz oraya da geliriz seninle!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Boşuna imparator demiyoruz sana hocam.

Sözün bittiği yerdeyiz. Hocam gerekenleri söylemiş.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Ne yapıyorsun arkadaşım ya. Aykut Kocaman ne alaka. Mevzu GS-FB mi? Neredesin nerde yaşıyorsun. Şovmu yapılıyor burda.

Reaksiyon puanı
10,315
bir fenerbahçeli olarak fatih terimi bu kadar sevebileceğim, alkışlayabileceğim hiç aklıma gelmezdi...
ağzına sağlık imparator!
ve sana ilk kez içten, yürekten imparator dedim, hiç gocunmadan dedim, yürekten dedim bunu.
çünkü cidden hak ettin.

ve ey bu cennet vatanı bölmek isteyen, kan gölüne döndüren kahpeler, aşağılık yaratıklar, lanet olası akbabalar...
Allah sizin belanızı versin, yemin ederim ki, döktüğünüz kanda boğulacaksınız.
yemin ederim ki, bu ülkenin tek karışını bile koparamayacaksınız bizden.

ey yahudi uşakları, siyonist hizmetkârlığı yapan kahpe çakallar, bu topraklar üzerinde tek bir türk kalıncaya kadar, tek bir mü'min yürek kalıncaya kadar size asla geçit verilmeyecek, menfur emellerinizi hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceksiniz. bizden ölen şehiddir, mübarektir, ama siz bir leş gibi geberiyorsunuz. sizin cennetiniz yok, sizin Allahınız, size ağuşunu açmış bir peygamberiniz yok.

bu vatan için ölüm bize şereftir, ama siz bir sıçan gibi geberip gidiyorsunuz.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Keske hukumetten de bırısı boyle cıkıp konussa ama Yürek yok onlar da yapamazlar !!
Helal olsun terime

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION] olayın farkındayız.Sadece aklıma takıldı söyledim.Bu arada yaralı sayısının arttığı söyleniyor.Yarın bir gün bıçak kemiğe dayandı diye çıkar bir kişi.Ve hiç bir şey yapılmaz..Sinir olduğum olay bu

Reaksiyon puanı
10,315
Keske hukumetten de bırısı boyle cıkıp konussa ama Yürek yok onlar da yapamazlar !!

benim şehidimin mübarek kanını birileri çıkıp da kör mülevves ideolojileriyle kirletmeye kalkıyor ya, dünyam kararıyor.
cevap vermeye bile tenezzül edesim gelmiyor,
sabır Allahım...
hasbünallahu ve ni'mel vekil.

JiqqA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube_share;-uBdm5oB308]http://youtu.be/-uBdm5oB308[/video]

Kasımpaşa galibiyeti sonrası maçı yorumlayan Fatih Terim, Gaziantep'teki saldırıları hatırlatarak 'İyi oynadık 3 puan aldık demeye utanıyorum' dedi.
Fatih Terim "Antep'te olanlari duyunca, bir yere ates düsmüs, kardes kardesi vurmus, burada iyi oynadik 3 puan aldik demeye utaniyorum... Türkiye'de canlar giderken, olaylar olurken, içim yanıyorken kusura bakmayın futbol konuşamam..' şeklinde konuştu.
"Açıkçası 'Güzel güzel konuşayım' diye aşağı indim ama maçtan sonra Gazientep olaylarını duyunca vazgeçtim. Bir yere ateş düşmüş, ülkede kan gövdeyi götürüyor, kardeş kardeşi vuruyor... 'Sevinçliyim' demeye utanıyorum." diyen Terim, şunları söyledi:
ÜLKE NEREYE GİDİYOR YAZIKLAR OLSUN

"Bu ülkeye ne oluyor? İnanın futbol konuşmak içimden gelmiyor. Bunlar vatan evladı değil mi? Bunların anası babası yok mu? Bu ülke nereye gidiyor? Yazıklar olsun. Tamam futbol konuşalım ama ben bu akşam futbol konuşmak istemiyorum. Ülkede bombalar atılıyor, toplu katliamlar oluyor. Öyle 'Kınıyorum' falan da yok. Öldük bu 'Kınıyorumlar' yüzünden! Röportaj yapacak durumum yok. Moralim çok bozuk. Bu ülkenin ay-yıldızını ben de taşıdım. Şimdi burada 'Sağdan geldi, soldan gitti' mi diyeyim? Benden bu akşam hiçbir şey beklemeyin."

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Helal olsun Terim'e
adam içinden geldiği gibi davranımış, samimi ve bizim duygularımıza tercuman olan bir açıklama yapmış,
birilerinin uşakları olan bu terör kesinlikle galip gelemeyecek, 150 yıl önceki böl parçala yönet hala devam ediyor, bir Osmanlı'dan kaç tane devlet çıkardılar, aynı oyunlar devam ediyor. daha fazla parçalanmış ortadoğu batının ve israil'in işine geliyor.
onların planları, Allah'ın da bir planı vardır elbet, inşallah kendi kanlarında boğuldukları günleride görürüz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[video=youtube;kmhVTWwdpu8]http://www.youtube.com/watch?v=kmhVTWwdpu8[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ağzına sağlık Fatih hocam.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Antu'da Fatih Hoca şov yapıyor deyip, hakaret eden gerizekalılar kaynıyor.

Ne farkı var bunların saldırıyı yapanlardan şimdi?

Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Uyanın kardeşim uyanın, Türkiye'nin meselesi bu!

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Söz konusu antu olunca fazla dusunmemek lazım dogal karsılamak lazım....
bu tarz soylemlerı

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
gecmış kameralarının karşısına gündeme oturmak ıçın show yapıyor.ben böylelerıne sinir oluyorum.ancak kamera karşısında konuşmayı bılırler.şimdı spor basını bır hafta bu adamın konuşmalarını yayınlar

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bahsettiğin kişi Fatih Terim. Gündeme gelmekle ne işi olacak?

Allahım sen sabır ver...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
terör saldırıları yıllardır var.neden şımdı bu şekılde açıklama yapma gereğı duydu?daha önce ağzından bu şekılde konuşmalarını duydunuz mu.hem konuştu da ne oldu.sankı değişen bırşey mı olcak ?her kamerayı gören konuşuyor

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
terör saldırıları yıllardır var.neden şımdı bu şekılde açıklama yapma gereğı duydu?daha önce ağzından bu şekılde konuşmalarını duydunuz mu.hem konuştu da ne oldu.sankı değişen bırşey mı olcak ?her kamerayı gören konuşuyor

Senın aılenden yakınından bırı gıtsın o zaman gorurum senı....
baslarsın her gordugun kameraya aglamaya o zaman...
yıllardır teror var dersın o zaman...
degısen bırsey olmaz dersın o zaman....

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Yazık ya valla yazık daha kaç ailenin çoluğu çocuğu ailesi yıkılacak ? daha ne kadar kınıyoruz bu eylemleri diyeceğiz? daha ne kadar susup durucaz! yeter artık ya yemin ediyorum haber sitelerine bakıpda terör ile ilgili birşeyler yoktur ümidiyle bakıyorum. kuzenim askere gidecek ona bile üzülüyorum sağ salim gelir inşallah diye. İmparator her zaman yaptığını yapmış helal olsun ona ama sadece bu şekilde konuşmakta yetmiyor , AKP yönetiminden hamle bekliyoruz bunada suskun kalınıp sağ duyulu olunmaz yeter!!

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sizlere vatan millet asker şehit bu tarz şeyler boş geliyor olabilir..Tutup şov yapıyorda diyebilirsiniz ama içinde biraz vatan sevgisi biraz insan sevgisi ve yüreği olan herkes bu konuşmayı yapardı ve diğerleride can kulağıyla dinlerdi..Şov mov yapıyor diyenleri Allaha havale ediyorum.Tek renk Kırmızı - Beyaz..