Terim iki futbolcuyu kovdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
339120110701100411757.jpg

Florya'da idmanda kavga! Manisa maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da iki futbolcu bugün kavga ettiği için teknik direktör Fatih Terim tarafından idmandan kovuldu...

Galatasaray'lı futbolcular Felipe Melo ile Riera antrenmanda kavga etti. Teknik Direktör Fatih Terim'in kavga eden Riera ve Felipe Melo'yu idmandan kovduğu ve soyunma odasına gönderildiği öğrenildi...

Bu bilgi Galatasaray'ın resmi internet sitesinden de doğrulandı..

Açıklama

Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Melo ya hiçbir şey olmaz en fazla para cezası alır okadar.
Riera yı bilemem.

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sinyor Terim. Adam gayet kesin ve net

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Böyle bir şeyin olacağı belliydi.İlk defa medyanın eline koz verdik.Durmadan üstüne giderler artık.

Rahat bırakmazlar.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Melo masum gibi duruyor belki değil. Belki de masumdur. Bilemem...

Anlamadığım şu: Melo kiralık ve sözleşmesi bitiyor. Kalmış şurada 7 maç...

Belki de kendini attırmak için yapmıştır.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Melo masum gibi duruyor belki değil. Belki de masumdur. Bilemem...

Anlamadığım şu: Melo kiralık ve sözleşmesi bitiyor. Kalmış şurada 7 maç...

Belki de kendini attırmak için yapmıştır.

Kusura bakma ama buna tüm Galatasaray'lılar güler :D Melo her demecinde gitmek istemediğini açıklıyor.Tabi içeride olan bitenleri veya futbolcunun kafasından geçenleri bilemeyiz, insan sonuçta.Ama bu konuda aklıma hiç gelmeyen bir şey varsa, oda Melo'nun bunları gitmek için yapacağıdır.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
neye dayanarak bunu söylüyorsun?
başka takımlar ile karıştırma bizi;)
Melo yoksa orta sahanızda yok,Sadece Selçukla bu iş olmaz.
Onun için Melo yu küstürmek istemez herhalde yönetiminiz.
Maalesef bu böyle,kabul etmek istemesende.
Bekleyip göreceğiz.Ya Melo geri adım atacak yada para cezası ile kapatılır bu olay.
Playoff lar öncesi en önemli futbulcusunu hiç bir teknik adam kesemez.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kusura bakma ama buna tüm Galatasaray'lılar güler :D Melo her demecinde gitmek istemediğini açıklıyor.Tabi içeride olan bitenleri veya futbolcunun kafasından geçenleri bilemeyiz, insan sonuçta.Ama bu konuda aklıma hiç gelmeyen bir şey varsa, oda Melo'nun bunları gitmek için yapacağıdır.

Kalmak istiyor mu istemiyor mu tam bilmiyorum. Görmedim bi' açıklama.

Bizim Türkiye' de bu tip olaylar çok oluyor. Kulüp futbolcuları tatile daha önce çıkmak için gerkesiz yere sarı kart kırmızı kart görebiliyorlar. Ya d akendilerini sakatlayabiliyorlar.

Bilmiyorum belki dediğin gibidir. Ben sadece öngörümü belirttim :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Melo yoksa orta sahanızda yok,Sadece Selçukla bu iş olmaz.
Onun için Melo yu küstürmek istemez herhalde yönetiminiz.
Maalesef bu böyle,kabul etmek istemesende.
Bekleyip göreceğiz.Ya Melo geri adım atacak yada para cezası ile kapatılır bu olay.
Playoff lar öncesi en önemli futbulcusunu hiç bir teknik adam kesemez.

"Ya Melo geri adım atacak yada para cezası ile kapatılır bu olay.."

başka ne yapılması gerekir ki ?

çıkartırsın ikisinide haklı haksız ayrımı yapmadan basın önünde özür diletirsin..
sonra basarsın para cezasını ...

biz başkaları gibi hocasına küfür edeni 1-2 gün sonra kadro dışı bırakıp 1 maç sonra affetmeyiz meraklanma :)

cezası neyse verilir.. ve uygulanır..

antremanda kavganın cezası da para cezasıdır..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
şantiyede olsa olacak olan şu hesabını kesin gönderin :D
bakalım kulüpte ne olacak ???

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Para cezası verecekler ama kurallarınızdan dolayı değil,Melodan vazgeçemezsiniz.Çok disiplinli iseniz kadro dışı bıraksın bakalım ozaman bende alkışlarım sizi.
Maalesef Ülkemizde bu böyle,yabancılar burayı ya tatil yeri olarak yada atlama taşı olarak görüyor.
Bu senin takımın içinde geçerli.
Çünkü aynı ülkede aynı şartlarda takımlarımız.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13086_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[h=1]Medya Bilgilendirme: Antrenman Programı[/h]
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın (6 Nisan Cuma) sabah 11.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sabah 11.00’da yapılacak çalışma basına açık, taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Bu çalışmayı takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, yarın sabah 10.00’a kadarbasinoperasyon@galatasaray.org e-posta adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir.

http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/13086.php

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Para cezası verecekler ama kurallarınızdan dolayı değil,Melodan vazgeçemezsiniz.
Maalesef Ülkemizde bu böyle,yabancılar burayı ya tatil yeri olarak yada atlama taşı olarak görüyor.
Bu senin takımın içinde geçerli.
Çünkü aynı ülkede aynı şartlarda takımlarımız.

Katılıyorum . . .

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ligde şampiyonluk hesapları yapan lider Galatasaray, dünkü antrenmanda Brezilyalı Felipe Melo ile İspanyol Albert Riera'nın kavgasıyla sarsıldı. İdman sahasında başlayan sert tartışma, soyunma odasında yumruklaşmaya dönüştü. Riera hemen hastaneye kaldırıldı. Yönetim, Terim'in raporu doğrultusunda Melo'yu göndermeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in zirvesine kurulan ve 'Süper Final'e avantajlı bir şekilde girmeye hazırlanan Galatasaray, dün kavga olayıyla sarsıldı. Florya Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmanda Brezilyalı yıldız Felipe Melo ile İspanyol oyuncu Albert Riera arasında yaşanan sert tartışma, Sarı-Kırmızılı takımın havasını bozdu. Riera hastaneye kaldırılırken acil olarak toplanan yönetim, Melo'yu göndermeyi planlıyor.

Pazar günü normal sezonun son maçını Manisaspor'la deplasmanda oynayacak olan Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde dün sabah idmanına çıktı. Isınma hareketleriyle başlayan çalışmanın ardından Sarı-Kırmızılı futbolcular, çift kale maç yapmaya başladı. Melo ile Riera'nın ikili mücadelede yaşadığı sertlikler bir süre sonra Brezilyalı oyuncunun küfürleriyle atışmaya dönüştü. Olaya hemen müdahale eden Terim, daha önce bu tip durumlarda her zaman uyguladığı gibi iki oyuncuyu sakinleşmeleri için birlikte soyunma odasına gönderdi. Ancak iki futbolcu arasındaki gerilim soyunma odasında yumruklu kavgaya dönüştü. Seslerin yükselmesi üzerine soyunma odasına yönelen Terim ile antrenmanı izleyen İkinci Başkan Ali Dürüst ve yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, gördükleri karşısında adeta şoke oldu. Soyunma odasının kapısını kilitleyen Melo'nun Riera'yı hastanelik olacak şekilde dövdüğü görüldü. Riera apar topar Bahçelievler Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim de durum değerlendirmesi yapmak için acilen toplandı.

SARI-KIRMIZILI YÖNETİM, YAŞANANLARI RESMÎ SİTEDEN PAYLAŞTI

Başkan Ünal Aysal ve bazı idareciler, görüşlerini telefonla bildirirken, Felipe Melo'ya en ağır cezanın verilmesi görüşü ağırlık kazandı. Hatta birçok yöneticinin kiralık oynayan Melo'nun sözleşmesini 'Süper Final' karşılaşmasını beklemeden feshedilmesini teklif ettikleri belirtildi. Görüşlerini açıklayan Fatih Terim'in ise yönetimin alacağı her türlü karara saygılı olacağını; ancak böyle ağır bir karar vermek için 24 saat beklemeleri gerektiğini ifade ettiği öğrenildi. Yönetim, hadiseyi kulübün resmî sitesindeki açıklamayla taraftarlarla paylaştı: "Antrenmanda Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz." Bu arada uzun bir aradan sonra bugün yapılacak idmanı medyaya açma kararı alan Terim'in Melo ve Riera'ya verilecek cezayı açıklaması bekleniyor.

'Karar tamamen hocamız Fatih Terim'e ait'

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, kavga eden Brezilyalı Felipe Melo ile İspanyol Albert Riera hakkındaki gerekli cezayı Teknik Direktör Fatih Terim'in vereceğini söyledi. Albayrak, 'Oyunculara kadro dışı cezası verilir mi?' şeklindeki soruya, "Onun kararını hocamız Fatih Terim verecek. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Bu kulübe neler geldi neler gitti. Ama her şeyden önce sistem ve disiplin önemlidir. Hocamız da buna çok önem verdiği için böyle bir karar aldı. Bu karar tamamen hocaya aittir." diyerek cevapladı.

zaman

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'ın ikinci başkanı Ali Dürüst, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Felipe Melo ve Albert Riera'nın kadro dışı kararının kaldırıldığını açıkladı.

NTVSPOR

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
meloyu kadro dşı bırakmaması iyi oldu yoksa süper finalda zorlanırdık

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yapılması gereken bişeydi hayırlısı olsun .

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sanırım yaşı biraz genç. Gençliğin verdiği bir durum bu tabi yanılıyor olabilirmde. Zamanla anlar tutumunun yanlışlığını
artık yaşını bilemiyorum ama onun bu davranışlarına bir şekilde son verilmeli diye düşünüyorum. tek yaptığı ortamı germek üstüne de forumun sahibi gibi davranması herkese kabadayılık yapması da cabası.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kurallarda forumu germekten ceza alma diye birşey var sanırım. Ama demekki mod arkadaşlar durumun böyle olduğunu düşünmüyorlar. Bu sebepten üzerinde düşünüp kendi canınızı boş yere sıkmayınız.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
artık yaşını bilemiyorum ama onun bu davranışlarına bir şekilde son verilmeli diye düşünüyorum. tek yaptığı ortamı germek üstüne de forumun sahibi gibi davranması herkese kabadayılık yapması da cabası.

Bende Biraz Türkmenlik Var. Ondan Böyleyim.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Söyle rahatla başlığında takip ediyordum yazılanları.ordan sinirimi bozmuştu zaten bir de gelip burda aynı şeyi yapınca bardak taştı malesef.

GridLuck

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu adamın disiplin anlayışına hastayım! Küllerinden doğmasını sağladı Galatasaray'ın. Tek kelimeyle muhteşem bir t. direktör

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Söyle rahatla başlığında takip ediyordum yazılanları.ordan sinirimi bozmuştu zaten bir de gelip burda aynı şeyi yapınca bardak taştı malesef.

Dedim ya üzerinde durmayın. Dünyada hiç birşey insanın huzur ve mutluluğundan kıymetli değil. Siz kendinize dikkat edin. Gerisi için zaten "su akar yolunu bulur" diyorum. :)