Terim iki futbolcuyu kovdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şu adamın disiplin anlayışına hastayım! Küllerinden doğmasını sağladı Galatasaray'ın. Tek kelimeyle muhteşem bir t. direktör

disiplin anlayışına hastasın ama meloyu affetti. Fenerbahçeli olduğum için yanlış anlamayın ama bu kadar olay çıkartan bi adamı önce kadro dışı bırakıp sonra ihtiyaçtan tekrar kadroya almak hiç güzel değil. Fatih hocaya diğer konularda sözüm olmaz kendisi çok sevdiğim hocalardan ama burda yanlıs yaptı bence

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
disiplin anlayışına hastasın ama meloyu affetti. Fenerbahçeli olduğum için yanlış anlamayın ama bu kadar olay çıkartan bi adamı önce kadro dışı bırakıp sonra ihtiyaçtan tekrar kadroya almak hiç güzel değil. Fatih hocaya diğer konularda sözüm olmaz kendisi çok sevdiğim hocalardan ama burda yanlıs yaptı bence

tek bir olay çıktı şu ana kadar tamam kavga büyük gibi ama direk göndermek çok saçma olurdu tekrar kadroya alması en mantıklısı adamlar pişmansa ne güzel yararlanacak işte oyuncudan oyuncuyu kazanmak göndermekten çok daha önemli

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
emre kimi dövmüş? kimi soyunma odasına kitleyip gözünü morartmış? aynı şeylerden bahsetmiyoruz burada olay büyük.
affedilmesi kimine göre etik kimine göre etik olmayabilir. bunlar profesyonel futbolcular tabiki lazım olunca hiçbirşey yaşanmamış gibi aynen kadroya alınabilir. ben sadece bu olayı uygun bulmuyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Başka kulüplere benzemeyiz"

İbrahim Toraman - İbrahim Üzülmez kavgası. Sonuç: İbrahim Üzülmez gönderildi.

Melo - Riera kavgası. Sonuç: :)

Evet, benzemez hiç kimse sana. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
SDN formunda tartışmanın içeriğini kim biliyor ?? Çıkıp biri şu yüzden tartışsınlar desin.ELİNİ ÖPERİM.

Boşu boşuna laf atmayın.Herkese diyorum bunu.Konunun içeriğini bilmiyoruz.Sadece medya ne söylerse.

ONLAR TARTIŞIRKEN KİM ORADAYDI.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
emre kimi dövmüş? kimi soyunma odasına kitleyip gözünü morartmış? aynı şeylerden bahsetmiyoruz burada olay büyük.
affedilmesi kimine göre etik kimine göre etik olmayabilir. bunlar profesyonel futbolcular tabiki lazım olunca hiçbirşey yaşanmamış gibi aynen kadroya alınabilir. ben sadece bu olayı uygun bulmuyorum.

Sahada rakip takım oyuncusunu gırtlak kesme ile tehdit eden emre..
Sahada kendi takım arkadaşına söven sayan , tehditler sıralayan emre..
Sahada basın trübününe hareket çeken emre...
Antremanda kavga eden emre..
Kendi hocasına küfür eden emre..

bunlar bizim duyduklarımız, bildiklerimiz, .... emreyi savunma hocam..

O zaman susanlar şimdi, konusunca inandırıcılık olmuyor..

"Başka kulüplere benzemeyiz"

İbrahim Toraman - İbrahim Üzülmez kavgası. Sonuç: İbrahim Üzülmez gönderildi.
Melo - Riera kavgası. Sonuç: :)
Evet, benzemez hiç kimse sana. :)

İbrahim Toraman - İbrahim Üzülmez ikilisinin ilk kavgasında ne olmuştu hatırladın mı ? :)ikinci kavgada artık kadroda yaşından dolayı düşünülmeyen Üzülmezin gönderilmesi garip..

yada

Hocasına küfür eden Q7 , sonuç hoca kovuldu.. :D

bence iki oyuncunun kavgası ile oyuncunun hocasına karşı yaptıkları aynı değil...

uzar gider.....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Quaresma der susarım :D

Quaresma der susarsın da olaylar farklı. Melo, Fatih Terim'e küfretmedi sonuçta, Riera'nın gözünü morarttı sadece. Kavga olayı olduğu için de Toraman - Üzülmez örneğini verdim.

Hele sizden bir oyuncu Terim'e küfretsin de sonra bakarız ne karar vereceksiniz. O zaman anlaşılır başka kulüplere benzeyip benzemediğiniz.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12

emrenin neler yaptıklarını sıralasak ohooooo

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sorumu anlamadınız siz kimi dövmüş kimin gözünü morartmış? dedim. neler yaptı demedim.