Terim Dönemi Sona Erdi!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_17999_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Muhtelif medya organlarında, futbolcumuz Wesley Sneijder'in Başkanımıza, müteaddit defalar Sayın Fatih Terim hakkında şikayette bulunduğu şeklinde bir takım çirkin iddialar yer almaktadır.

Başkanımız Sayın Ünal Aysal, Wesley Sneijder ile bu konu hakkında bugüne kadar ne bir konuşma yapmış ne de kendisinden sözlü veya yazılı mesaj almıştır.

Aniden çoğaldığı dikkat çekmekte olan bu asılsız haber ve bilgi kirliliğine karşı kamuoyunun duyarlı olmasını ve kesinlikle itibar etmemesini rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17999.php

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ali şen:Ben olsam fatih hocayı bir dakikada gönderirdim demiş.Yazık bu adama acınacak halde

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;BxXCwRLgZhw]http://www.youtube.com/watch?v=BxXCwRLgZhw[/video]

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fatih Terim:Bir daha g.saraya dönersem başkan olarak dönmek istiyorum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Davala ve Şaş yuvada kalıyor!

Galatasaray'da yolların ayrıldığı Fatih Terim'in ardından gözlerinde çevrildiği Hasan Şaş ve Ümit Davala ile ilgili son karar netleşti.

Terim'le birlikte sarı kırmızılı kulübe antrenör olarak dönen ikilinin takımda kalacağı öğrenildi. Hasan Şaş ve Ümit Davala ile ilgili son kararı ise, Galatasaray'ın başına geçecek yeni teknik direktör verecek.

Günü Fatih Terim'le birlikte Florya'da geçiren antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala, takımın başında idmana çıkmamış, takımı ise kondisyoner Scott Piri çalıştırmıştı.

(Ligtv.com.tr)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
öylesiyle böylesiyle fatih terim gitti ve kendisi çıkıp konuşmadıkça ağzı olan konuşacak herkeste bişeylere inanacak. Artık boş lafı bırakıp önümüze bakmak lazım lig devam ediyor daha da önemlisi şampiyonlar liginde hedef dediğimiz maçlara çıkacağız ve hocamız yok, machini vs gibi man city'yi batırmış adamlarla bi yere gideceğimiz yok. Acilen en geç bu hafta sonu yeni hoca bulunup başlamalı yoksa yeni kavuştuğumuz şampiyonlar ligini yine televizyondan izleyip ah vah demeye devam.

Son olarak fatih terimin gitmesinde bir hayır varsa o da artık aydın, hamit, emre çolak vs yüklerden kurtulduk diyebiliriz.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[video=youtube;xg6RALHCxAc]http://www.youtube.com/watch?v=xg6RALHCxAc&feature=youtu.be[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aysal'dan Demirören'e yanıt gecikmedi!
Demirören'in "Aysal bana Terim'in Ocak'ta Galatasaray'dan ayrılmasını önerdi" sözlerini yalanlayan Aysal, buna şahit olarak da Fatih Terim'in kendisini gösterdi: "O konuşma sırasında Terim yanımdaydı. Böyle konuşsam zaten hemen istifa ederdi"

aysal_demiroren600_P29IP.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarına cevap verdi. Demirören'e "İsterseniz Terim Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılabilir" demediğini belirten Aysal, buna Fatih Terim'in bizzat kendisini şahit gösterdi.

"ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM, BUNA TERİM ŞAHİT!"
Yıldırım Demirören'in "Ben Fatih Terim'e teklif yapmak için Ünal Aysal'dan izin istedim. O da bana 'İsterseniz Ocak ayında Terim Galatasaray'dan ayrılabilir. Biz de başka hoca bakarız' diye yanıt verdi" şeklindeki sözlerine muhattabından yalanlama geldi. Demirören ile bir kez telefonda konuştuklarını ve asla böyle bir ifade kullanmadığını belirten Aysal, buna şahit olarak Fatih Terim'i gösterdi! Bahsedilen telefon konuşması sırasında Fatih Terim’in bizzat yanında olduğunu söyleyen Aysal, "Böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi" dedi.

AYSAL'IN AÇIKLAMASININ TAM METNİ
Bugün yapılan basın toplantısında TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in yanlış bilgilere ve anımsamalara dayanan açıklamalarını dinledik. Kendisini brif eden arkadaşlarının özensizliğine ve dikkatsizliğine bağladığımız bu açıklamalar kamuoyu ve camiamız açısından yanıltıcı olabileceği için aşağıdaki gerçekleri bir kez daha tekrarlamakta ve hatırlatmakta yarar görüyoruz.

1. Sayın Fatih Terim’le profesyonel ilişkimizi sonlandırma kararımızı TFF ile yapmış olduğu anlaşmaya dayandırmadığımız, dün Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Şükrü Ergün’ün sözlü ve yazılı açıklaması dikkatle okunduğu takdirde açıkça anlaşılacaktır.

2. Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Öncesinde mutabakata varmış olduğumuz koşulları paylaştığımız ve bunun üzerine düşünmek için bir süre istedikleri bu telefon konuşması sırasında Sayın Fatih Terim’in de yanımda olduğu düşünülürse, böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi.

3. Teknik Direktörümüze yapılmış ya da yapılacak teklif konusunda bilgimiz olduğu andan itibaren kararımız ve açıklamamız net olmuştur: 4 maç için Milli Takımımıza teknik direktörlük ve Mayıs ayı sonuna kadar danışmanlık yapma izni verilmiştir. Bunun dışında bir duruma izin vermeyeceğimizi hem telefonda kendisine bizzat ifade etmiş hem de resmi yayın organlarımızdan yayınlamış ve tüm kamuoyuna duyurmuş idik. Hemen ertesi gün tüm basında yer alan bu deklarasyonumuz da herhalde Sayın Demirören’in gözünden kaçmış olsa gerek.

4. Sayın Yıldırım Demirören’in henüz biz alınan kararı Sermaye Piyasası Kurulu’na ve basına bildirmediğimiz bir aşamada “biz Terim ile anlaştık şimdi 1+3 yıllık anlaşma imzalamak için bir araya geleceğiz” açıklamasını bizler de herkes gibi Doğan Haber Ajansı’nın yayınından öğrenmiş bulunuyoruz ve bunu zamanlama açısından TFF ve Sayın Fatih Terim için bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Haberin kaynağında bir sorun varsa bunun muhatabının Galatasaray olmadığı açıktır.

KAYNAK

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Vay tüpçü vaaay... Çıkıp milyonların önünde yalan mı söyledi yani ?? Yazıklar olsun

"ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM, BUNA TERİM ŞAHİT!"
Yıldırım Demirören'in "Ben Fatih Terim'e teklif yapmak için Ünal Aysal'dan izin istedim. O da bana 'İsterseniz Ocak ayında Terim Galatasaray'dan ayrılabilir. Biz de başka hoca bakarız' diye yanıt verdi" şeklindeki sözlerine muhattabından yalanlama geldi. Demirören ile bir kez telefonda konuştuklarını ve asla böyle bir ifade kullanmadığını belirten Aysal, buna şahit olarak Fatih Terim'i gösterdi! Bahsedilen telefon konuşması sırasında Fatih Terim’in bizzat yanında olduğunu söyleyen Aysal, "Böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi" dedi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Fatih TERİM sevmeyip Göndermek isteyenler yavaş yavaş ortaya cıkmaya başlıyor.

Adnan NAS ve Aka Gündüz Özdemir Arkadaşlar bu iki Yöneticiyi unutmamak lazım Şu Adnan NAS gecmişde de Fatih TERİM laflar söylüyordu oldu bitti Sevmiyormuş Fatih TERİM'i zaten R.Madrid macı sonunda Adnan NAS Gitsin Feneri de calıştırsın diye bir lafı da var. Yukardaki bu iki isim Ünal AYSAL bitirecekler adamlar operasyon yapmak icin gelmişler Adnan NAS Başkanlıkda gözü var bakın Bir kaç güne bu ikisinin olayı patlar TV lerde bu ikisi konuşulacak nasıl Operasyon yaptıklarını.

Power Power

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yolun açık olsun fatih hocam mili takımda başarılı olman dileğiyle.
seni çok seviyorum.

Teoman TEO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkes birini suçluyor birine laf ediyor ama en büyük sorumlulardan bizi gözükmüyor.
YILDIRIM DEMİRÖREN.