• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Teoman müziğe geri dönüyor

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[h=2]
496004681479200150.jpg

Geçen sene müziği bıraktığını bildiren Teoman, bugün bir açıklama yaparak, geri döndüğünü kaydetti.[/h]Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasından sahneleri özlediğini belirten Teoman, "Az sayıda, özenli konserler vereceğim . ne zaman , nerede , nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.
Açıklamanın tamamı şöyle:

"Arkadaşlar, geçen sene sizlere müziği bıraktığımı bildirmiştim. Şimdi ise, sahneye geri dönme kararımı bildiriyorum. Bıktığımı, daha uzun yıllar yapmak istemeyeceğimi düşünüyordum ama yanılmışım. Canım sahneye çıkmak istiyor. Üretim konusuna gelince; kendimi biraz serbest bırakmayı düşünüyorum. Yani sahneye dönüyorum ama şarkı yazma konusunda kendimi zorlamak istemiyorum. İleride, eski şarkılarımın başarısını yakalayan ya da aşan şarkılar yazarsam, sizlerle bir şekilde paylaşırım. Az sayıda, özenli konserler vereceğim. Ne zaman , Nerede, nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler... Teoman"

497914145959.jpg

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Güzel bir haber, Teoman bu ülkenin yetiştirdiği en önemli söz yazarlarından ve sanatçılarından biri benim gözümde.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
para... Kaynak olmayınca tükenen bişey ;) sonuç olarak iyi ki dönmüş yav özledim vallahi inşallah yeni parçalarda çıkartır...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sanat'ın laf ile bırakılan bir lütuf olduğunu düşünmüyorum, eğer bıraktıysa paraya artık ihtiyacı yok demektir, başladıysa eli dara düşmüştür.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
para... Kaynak olmayınca tükenen bişey ;) sonuç olarak iyi ki dönmüş yav özledim vallahi inşallah yeni parçalarda çıkartır...
sadece müzikten para kazandığını sanmıyorum :)
para birikince de yatırım yapılan bir şey... ;)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
o yüzden dedim ya parayı doğru kullanmak gerek yatırım aracı olarak görmek gerek :)