Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni temada oturumun açık kalma süresi çok kısa. dikkat ettim de konuyu okuyan 15 misafir 2 üye diyor mesela, bu misafirlerin çoğu üye ama oturumu kapoandıkları için misafir gözüküyorlar
bu ne ya millet yeni temaya resmen savaş açmış sanki anketler filan o kadar da kötü değil be ekran çok beyaz duruyo birazcık göz yoruyor hepsi okadar bence bu kadar büyütülmemeli
Eski temayı geri getirmesini JelSoft'tan isteyin. SDN ekibinin bu konuda yapabileceği maalesef fazla bir şey yok. Eski tema eski forum sürümüyle birlikte attaaa gitti.
Artık siteye girince canım sıkılıyor yeni temadan sonra yazıları bile okurken sıkılıyorum yarıda bırakıyorum. Herhangi bir siteden farkı kalmamış sıradan bir forum sitesiyle aynı tasarım. Albenisi gitmiş sitenin...
Her tema değiştiğinde böyle konular açılmak zorunda mı bu tema da hoş güzel anket yapılmış ama başlık çok yönlendirici webmaster eline sağlık bazı bölümler ingilizce olması daha yeni olduğu yapım aşamasında olduğu belli. Hayırlı olsun.
Valla ben beğendim yanliız benim için süpriz bir şey oldu pc de problem vardı dün açılmıyordu şimdi açtım Sdn yi tıkladımki ulan yanlış yere girdik sandım:mrgreen: ama hoş olmuş yenilik iyidir herzaman:clap:
eski tema için de kıyameti koparan statükocu sdn grubu yine görevinin başında. bu yaptığınız resmen web anarşizmi. çarşı gibisiniz. size cevabım :bu tema süper olmuş, eskisi berbattı.