Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nedendir bilmem, tasarım değiştiğinden beri foruma adam akıllı uğramışlığım yok. Yeni mesajlardan 2-3 tanesine bakıp çıkıyorum. Eski çekicilik yok alışamadım
Ben bi 15 gün İnternet kullanmadım sonra baktığımda bambaşka bi sdn gördüm,benimde Foruma giresim gelmiyo eskisi kadar.Alışkanlık bilgisayar açtığımda ilk girdiğim site burasıydı ama,değişiklikten sonra fazla zaman geçiremiyorum nedense.
Liseliyim ama burdayım yani . bu tema itici olduğu doğru bir çok kişi istemediği de doğru ama ne bi ilgilenen var var nede sorunları çözcek biri texas gibi bomboş . geliştiriciler hala mesaj sorununu düzeltemedi. sanki forum sezonluk çalışıo
Yeni tema bence eskisinden daha kullanılışlı olmuş. Renkler biraz değiştirilirse görsel açıdanda çekici olabilir. Forumun eskisine oranla daha az ziyaret edilmesi farklı farklı sebeblerden olabilir. İş, okul, değişikliliği beğenmemek falan filan. Diğer platformlarda da benzer konular görürsem ziyaretlerin azalmasının sebebinin genel olduğuna emin olucam. Şimdilik iki platformda ziyaretin azaldığını gördüm.