Tema ile ne alakası var :)

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Nedendir bilmem, tasarım değiştiğinden beri foruma adam akıllı uğramışlığım yok. Yeni mesajlardan 2-3 tanesine bakıp çıkıyorum. Eski çekicilik yok alışamadım

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Tema değiştiğinden beri bi sessizlik var evet. Gelmiyo artık kimse. Liseliler de üniversite telaşında tabii :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ben bi 15 gün İnternet kullanmadım sonra baktığımda bambaşka bi sdn gördüm,benimde Foruma giresim gelmiyo eskisi kadar.Alışkanlık bilgisayar açtığımda ilk girdiğim site burasıydı ama,değişiklikten sonra fazla zaman geçiremiyorum nedense.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Liseliyim ama burdayım yani . bu tema itici olduğu doğru bir çok kişi istemediği de doğru ama ne bi ilgilenen var var nede sorunları çözcek biri :) texas gibi bomboş . geliştiriciler hala mesaj sorununu düzeltemedi. sanki forum sezonluk çalışıo :D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
kesinlikle temadan kendimden biliyorum

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni tema bence eskisinden daha kullanılışlı olmuş. Renkler biraz değiştirilirse görsel açıdanda çekici olabilir. Forumun eskisine oranla daha az ziyaret edilmesi farklı farklı sebeblerden olabilir. İş, okul, değişikliliği beğenmemek falan filan. Diğer platformlarda da benzer konular görürsem ziyaretlerin azalmasının sebebinin genel olduğuna emin olucam. Şimdilik iki platformda ziyaretin azaldığını gördüm.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Üniversiteye gidince internete de sık sık giremiyoruz tabi o da var :D ama eski tema ile zaman daha çabuk geçiyodu sanki ..(eski dediğim bundan 2 önceki)