Tema ile ilgili öneriler

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Arkadaşlar merhaba. 2012 den bu yana aktif bir SDN üyesi olarak görsel anlamda gelişmelerin çok yavaş ve eksik olduğunu görüyorum. Xenforo altyapısı kullanan bir çok forumda kişisel özelleştirme seçenekleri mevcut.

Mesela teknoloji forumlarında en önemli rakip olarak gördüğüm platforumun 3 farklı teması var. Bu temalar ise özelleştirmeye açık. Buyrun örneği.

111111.png

Bunun dışında mobilden bu siteye ulaştığımda saçma sapan bir görüntü ortaya çıkıyor. Oysa ki bazı forumların mobil görünümleri çok daha iyi ve kullanışlı. Bu konuya tapatalk bir çözüm olamaz. 3 parti bir uygulama.

Bunun dışında bu forumlar bizden daha aktif olmasına rağmen çok daha hızlı.
Profil fotoğraflarının yüklenmesinden tutun bir konunun içeriğine ulaşmaya kadar o hızı farkediyorsunuz. Burası ise yavaş.

Sosyal medya tarafına verilen önemin foruma verilmediğini düşünüyorum. Gün içerisinde uzun bir süre forumda dolanan biri olarak bu konularda iyileştirmeler yapılabileceğini düşünüyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum (artık!)

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Evet 2 tane tema ve ikisi'de klasik tema. Farklı temaların gelmesi gerekir.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Forum şuanda mobilde stabil güzel çalışıyor ama ikonlarda grafiksel bir değişikliğe gidilirse güzel olabilir.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Ben bu konuyu gece mobilden okumuştum şimdi "pc"ye geçtim. Mobilden konu yazmak, cevap yazmak çok zor. Öncelikle reklamlar yüzünden.
Text kutusuna tıkladığımda klavye ve klavyenin üstüne bir reklam açılıyor. O reklam bütün text kutusunu kaplıyor ve kapatma tuşu küçük olduğundan çok zaman kaybettiriyor.
İkincisi ise sitenin yavaşlığı. Bir tuşa tıkladığımda bekletiyor ve bu hata yapmama ve sinir bozmaya başlıyor.
Üçüncüsü ise bildirim tuşunun bazen kutu olarak açılması bazen sayfa olarak açılması bunu nasıl ayarladığımızı hâlâ anlayamıyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Merhaba arkadaşlar; biliyorsunuz ki kısa bir süre önce yavaş yavaş forum üzerinde değişiklikler yapmaya başladık. Ancak anladık ki vBulletin üzerinden Xenforo geçiş aşamasında arka tarafta bir kaç yanlışlığı @Forum Developer arkadaşımız fark etti.

Buna istinaden söz konusu yanlışlıkların düzeltilmesi için ilk öncelikle Xenforo kurulumunu tekrar yapma kararı aldık, bunu yaparken aynı hataları yapmamamız için şuan arka bölümde bulunan tüm bu verinin hatasız bir şekilde aktarımını nasıl sağlarız çalışması sürmektedir.

Yakın bir tarih içerisinde @Forum Developer arkadaşımızın bu konu ile ilgili olarak sizlere duyurusunu yapıp nasıl bir geçiş aşaması bizi izleyeceğimizi söyleyecektir.

Saygılarımla.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Merhaba arkadaşlar; biliyorsunuz ki kısa bir süre önce yavaş yavaş forum üzerinde değişiklikler yapmaya başladık. Ancak anladık ki vBulletin üzerinden Xenforo geçiş aşamasında arka tarafta bir kaç yanlışlığı @Forum Developer arkadaşımız fark etti.

Buna istinaden söz konusu yanlışlıkların düzeltilmesi için ilk öncelikle Xenforo kurulumunu tekrar yapma kararı aldık, bunu yaparken aynı hataları yapmamamız için şuan arka bölümde bulunan tüm bu verinin hatasız bir şekilde aktarımını nasıl sağlarız çalışması sürmektedir.

Yakın bir tarih içerisinde @Forum Developer arkadaşımızın bu konu ile ilgili olarak sizlere duyurusunu yapıp nasıl bir geçiş aşaması bizi izleyeceğimizi söyleyecektir.

Saygılarımla.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.