Soru Telsiz kullanım borcu

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar, eski numaram faturasızdı. Yeni numara alınca TL yüklemeyi bıraktım. Belli bir süre sonra kapanır dedim. Aradan baya zaman geçti, bu her ay aldıkları 3 tl civarı vergi var. Onlar birikmiş. Benim anlamadığım bu telsiz kullanım ücreti tl yüklenmediğinde de mi alınıyor? Sonuçta hattı hiç kullanmıyorum, tl yüklemiyorum. Telsiz kullanım vergisinin birikmesi normal mi?

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Arkadaşlar, eski numaram faturasızdı. Yeni numara alınca TL yüklemeyi bıraktım. Belli bir süre sonra kapanır dedim. Aradan baya zaman geçti, bu her ay aldıkları 3 tl civarı vergi var. Onlar birikmiş. Benim anlamadığım bu telsiz kullanım ücreti tl yüklenmediğinde de mi alınıyor? Sonuçta hattı hiç kullanmıyorum, tl yüklemiyorum. Telsiz kullanım vergisinin birikmesi normal mi?
Hatta sanırım 6 ya da 8 ay para yüklenmediğinde hat kapanır. Kapanana kadar her ay bu vergi gelir.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hattı kullanmıyorsanız bile vergi birikmesi normal. TL yüklediğiniz anda hepsinin birden ücretini alır. O yüzden hattı kapatmanız lazım borç birikmemesi için.