Televizyona Türkçe Alternatif: Bvt Live TV

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bilgisayar üzerinden televizyon izlemenin en kolay ve hızlı yolunu arıyorsanız, Türkçe kullanımlı Bvt Live Tv ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

Birkaç yıl önce hayli kullanışsız ve kalitesiz seviyede olan online TV, süreç içerisinde gerçekten keyif verecek ve pratik bir çözüm haline geldi. Bunun son örneği de Bvt Live TV 3.0.

İlk sürümü 2005 yılında çıkan BVT Live TV, bilgisayarınızda istediğiniz televizyon kanallarını izlemenizi sağlayan ücretsiz bir yazılım.

Türkiye'de yayın yapan tüm ücretsiz TV kanallarını sorunsuz görüntüleyebileceğiniz programda, yabancı kanalları da kendi dillerinde beğeninize sunuyor.

Eklenti Desteği

Yerli ve yabancı yüzlerce radyo kanalını dinlemenize imkan tanıyan Bvt Live TV, eklenti özelliği sayesinde bir web portalı işlevi de görüyor.

Şimdilik haber akışı, çeşitli online oyunlar, sözlük, imsakiye ve komik videoların bulunduğu eklentilerin zaman içerisinde daha da genişletileceğini tahmin ediyoruz.

Kendini otomatik güncelleyen Bvt Live TV, aynı zamanda ses kaydedici ve medya oynatıcı özellikleri de taşıyor. MSN sohbetlerinde "TV'yi aç, çok acayip bir şey var!" şeklinde mesajlar aldığınızda televizyon kumandası aramak istemiyorsanız, Bvt Live TV tam size göre.

:: Bvt Live TV 3.0'ı ücretsiz indirin.
bvtlive-tv1237534173.jpg
:: Bilgisayardan televizyon izliyor musunuz?

Bilgi İçin : Bvt Live TV
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kendini hiçbir şey sormadan açılışa ekleyen programlardan nefret ederim. Bu da onlardan biri.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
tvnet online media center

ya da readon tv

Tavsiyelerim bunlar dallarında çok iyiler.Bir çoğunu kullandım sadece bu iki programı beğendim.

kocabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yeni sürüm yeni yükledim kullanıyorum fakat bazan sinyal yok mesajı veriyor.Bunun izlenen kanalın yoğunlu ile ilgili olduğunu zannediyorum.bu çok eksi bi durum.

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
interstartv yok galiba? ayrica pc acilisina koyuyor kendini. msconfigten startupu siliyon calisirken kapanmiyor bir de..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün ZDF'ye bakalım dedik bu programdan ama ZDF yayın vermiyordu. :D

Başka yerden baktık maça. :D:D:D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
daha önce bu programa olumlu bir yorum yapmıştım ama daha sonra gördüm ki kötü bir program zart zurt kilitleniyor tepki süresi yavaş vs. olgunlaşması lazım daha 20.05b sürümünde kullanmaya başlarım

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
daha önce bu programa olumlu bir yorum yapmıştım ama daha sonra gördüm ki kötü bir program zart zurt kilitleniyor tepki süresi yavaş vs. olgunlaşması lazım daha 20.05b sürümünde kullanmaya başlarım

Aynı durumdayız bende daha önce olumlu yorum yapmıştım ama program beta sürüm bile zor olur.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
livestation öneriyorum yerli yabancı birçok tv kanalı mevcut

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar bu konunun uzmanlarından biri ProgDvb dir.
Program kurulumunda Internet TV, TV kartı vb. dilediğiniz kurulumu yapıp rahatça izliyorsunuz. (Tabii ben TV kartını tercih ediyorum.)
Dün akşam arkadaşın dizüstü bilgisayarına kurduk TV kartsız şekilde gayet güzel izleniyor.

Son sürümü işletim sisteminize göre buradan indirebilirisiniz.

http://www.progdvb.com/download_progdvb.html

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Süper saten vardı sagolasin kardes..

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
rise bu programda da aşk tv diye bişey çıkmıyor

cizgisinema

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kötü yorum yapan arkadaşlara diycek sözüm yok.. bu bir türk yazılımıdır.. ve resmen winamp gibi bir program.. tabiki az çok eksikleri olacaktır.. microsoftun ürünlerinde bile hatalar çıkıyor birsürü :) lütfen arkadaşlar vicdanla yorum yapın..

programın 1 mart 2009 dan bu güne kadar 200 binden fazla kişi tarafından kurulduğunu biliyorum, ve forumlardaki yorumların büyük çoğunluğu olumlu. Eğer gerçekten sorununuz varsa aşağdaki email adresinden üreticilere bildirerek programın geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Ama amacınız sadece köstek olmaksa sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.

bvtlivetv@hotmail.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
açılışta açılmamasını nasıl engellerim direkt olarak kurulum sayfası geliyor her ne kadar kursam msconfigten kaldırsam da!