TV izle

aykutuludag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu program sayesinde birçok tv kanalını canlı olarak seyredebilirsiniz. İyi kodlanması ve basit tasarımı sayesinde telefonunuzda yer kaplamaz, takılmalara yol açmaz. Ek olarak bu tv izle uygulaması piyasadaki diğer tv izle uygulamaları gibi tv izlerken önünüze reklam getirmez sadece uygulamadan çıkarken reklam gösterir.

Program ücretsiz olması sebebiyle bir miktar reklam içermektedir. Bu reklamlar hiçbir şekilde uygulama içerisinde gösterilmemektedir ve sizi rahatsız etmez. Sadece uygulamadan çıkarken reklam görünür. Esas olarak uygulamamız sadece TV kanallarını seyredebilmek için internet izni istemektedir. Bunun dışında kalan izinlerin uygulamamızla alakası yoktur. Bu izinler tamamen reklam içindir ve kesinlikle zararsızdır ayrıntılı bilgiyi https://support.startapp.com/entries/22029058-StartApp-End-User-License-Agreement-EULA- adresinden detaylıca okuyabilirsiniz. Bu konuda bizi anlayışla karşılamanızı temenni eder teşekkür ederiz. Not: Bazı antivirüs programları reklam kodlarından dolayı uygulamayı virüslü olarak algılayabilmektedir.

Android'in Video Streaming desteğinin zayıf olmasından dolayı televizyon kanallarını seyredebilmeniz için Vitamio adlı bir eklentiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu eklenti telefonunuzda yok ise uygulamayı açtığınızda size Vitamio yu indirmeniz gerektiği yönünde tavsiye verecektir. Vitamio bazı izinler istemekle birlikte çok güvenilir bir programdır gizlilik ve güvenlik yönünden endişe etmenize gerek yoktur.

İndirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uusoftware.tvizle

y62rwuIhXa_-X6VWM9MmHD8ja5l06mhyEr8psz6n-qq0SAXl_KWlU_jlOwq-inptoH0

xlvfNkIWv9khSVzFLoYIgzqrDBfftoIB4Xkwh6LLvna9ZkBwQ4vS8EJkbKpgseYpAE3G

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok var benzeri ama emeğin için eline sağlık. Geliştirmelisiniz.

aykutuludag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam biraz daha geliştirdim buffering vs. ekledim. Sürüm sürüm geliştirme mantığıyla hareket ediyorum. Her sürümde mutlaka gelişim oluyor. 5 puanlarınızı esirgemeyin :D