Antensiz TV - " Türkiye'nin Antensiz Çeken Televizyonu" Versiyon 1.0.0.2

visavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Türkiye’nin Antensiz Çeken Televizyonu Antensiz TV yayın hayatına başlamıştır. İnternetten Televizyon izlemeye yeni bir boyut getirmeyi amaçlayan programımız sürekli güncellenecek olan içerikleriyle sizlerle.

Antensiz TV yi hemen indirmek için Tıklayınız

Peki nedir Antensiz TV?

Antensiz TV Türkiye’nin Antensiz Çeken Televizyonu sloganıyla hazırladığımız programın amacı nette var olan TV ve radyo kanallarını biraraya toplayıp sizleri site site dolaşmaktan kurtarmaktır. Kısacası nette yayını olan TV kanallarını tek programda izlemenizi sağlamaktır.

Antensiz TV ile yerli ve yabancı birçok TV kanalını izleyebilir, yerel ve ulusal birçok radyo kanalını dinleyebilir, online film-dizi izleyebilir, yüzbinlerce müzik arşivine tek tıkla ulaşabilir, Canlı kameralar yardımı ile mobese kameralarını izleyebilir ve daha birçok özelliği ücretsiz kullanabilirsiniz.

anigif.gif

Antensiz TV yi bilgisayarınıza kurabilmek için birçok bilgisayarda yüklü olan NET Framework eklentisi gerekmektedir.

Eğer kurulum uzun sürüyorsa öncelikle NETFramework eklentisini buradan indirip yükleyin bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Antensiz TV programımızı saniyeler içerisinde kurabilirsiniz.

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
daha iyilerivar nette bide heryeri reklam doldurmuslar....
en azindan nar/yildit tv yada tivibu varken...

ama yinede cok basarili olmasada idare eder... amatör düzede programlanmis, bide daha iyi arayüz kullanilanilirdi...

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok fazla sistem belleği harcıyor ve her tarafı reklam dolu göz yorucu bir şekilde.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hocam bende VB'de kendim yapıyordum aynı mantıkta olmuş buda :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Çok reklam var ya :( Yapmayı bilsem sıfır reklam ile hayrına yazacam birtane :D

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
en iyisi ve ücretsiz olanı ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Peki bunla lig maçlarını izleyebilecekmiyiz???... Lig maçlarını izleyemezsem ben ne yapayım bunu değilmi???

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu programı bi yerden hatırlıyorum ben yha diginettv diye bişeydi sanırsam genel olarak aynı kalıp üzerine title giydirip sunuyolar ama önemli olan bu programın arkaplanını yönetebilecek kaliteli yöneticilerdir :)
eğer ki yöneticileri iyiyse kullanmaya başlarım hemen..
teşekkürler..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Tivibu piyasada ki en iyi program bu konuda :)
reklam olmasın diye isim söylemicem ancak piyasada çok tutulmuş free bir program daha var :)

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
programı indirmedim, denemedim, kalitesi vs nasıl bir şey demiycem, fakat tivibu diyen arkadaşlar, bu program ücretsiz, tivibu ise ücretli. Bunu gözönüne almak lazım diye düşünüyorum.